Oglas
· · Komentari: 0

ČAROBNI NAPITAK NEDE UKRADEN: Sastoji se od samo 3 sastojka, a pevačica ga pije svako jutro da bi održala vitku figuru

Napitak Nede Ukraden najbolji za ubrzanje metabolizma, odmah ćete poželeti da ga isprobate

1714735294_3056c44b4f1296a6b140979de4ee85f4470e6d84.jpg
Foto: Ataimages.rs
Oglas

Neda Ukraden (73) i dalje ima figuru na kojoj joj mnoge dame zavide, a ako je suditi po tome koliko vodi računa o svom telu izgleda da se to neće skorije menjati.

Pevačicin izgled je rezultat kombinacije treninga, zdrave ishrane, ali i napitak Nede Ukraden jedan je od glavnih krivaca za njenu fenomenalnu liniju.

Naime, napitak Nede Ukraden koji savršeno ubrzava metabolizam svako jutro je na njenom meniju, a verujemo da ćete posle ovog teksta sigurno poželeti da isprobate.

- Jutro počinjem čašom mlake vode u koju nacedim pola ili ceo limun, i dodam kurkumu.

Popijem veliku šolju turske kafe bez šećera i za to vreme pročitam poruke, pogledam vesti, a potom odradim jutarnje vežbe – otkrila je jednom prilikom pevačica kako počinje dan.

Potom slede vežbe od kojih Neda godinama ne odustaje.

- Ja već godinama gotovo svako jutro radim vežbe za telo, kao i vežbe disanja. Ne odlazim u teretane, zbog mog posla koji podrazumeva stalna putovanja propalo bi mi članstvo u svakoj.

Umesto toga, gde god se nalazila, u kojoj god hotelskoj sobi bila, prostrem peškir na pod i petnaestak minuta radim sklekove i trbušnjake – ispričala je Neda svojevremeno.

(Gloria)

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas