· · Komentari: 0
ASTRO

Dnevni HOROSKOP ZA 25. septembar: Blizancima velika ljubav, Škorpiji GREŠKA a Ovnu važna PRILIKA

Horoskop za subotu, 25. septembar 2021. godine, savetuje Devici da ne irga na kartu sreće i da čuva novac.

1632213573_Zaljubljena.png

Ovan

Ovo je važan dan za vas, najavljuje dnevni horoskop. Otvara vam se prilika da dovršite sve započete poslove, a predveče očekujte vest u vezi nečega što ste već odavno prestali da iščekujete. Brzo reagujte, u suprotnom bi nešto krupno moglo da vam izmakne.

Pročitajte još: Venera prolazi kroz Devicu: Ko se sada ZAPOSLI to mu je POSAO ŽIVOTA

Bik

Pokušavate da rešite probleme koji uopšte nisu rešivi, upozorava dnevni horoskop. To znači da bespotrebno gubite energiju i ulažete vreme u nešto što ne postoji. Voljena osoba ne razume vaše emotivne ispade, pa je bolje da ozbiljne diskusije ostavite za drugi dan.

Blizanci

U vašem ljubavnom životu se nazire početak nove faze. Malo daška nove energije biće dovoljno da se odnosi između vas i voljene osobe poboljšaju. Slobodnima predstoji šansa za otpočinjanje romanse koja može biti dugotrajna, obećava dnevni horoskop.

Pročitajte još: Pun Mesec širom otvara oči: Donosi velike PROMENE, uspon karijere, ali mnogima će PREKIPETI

Rak

Muči vas nestrpljenje, postajete nepodnošljivo napeti, upozorava dnevni horoskop. Očekujete vesti od kojih zavisi plan narednih aktivnosti. Nije u pitanju samo današnji dan, već je na neki način, u pitanju stvar koja vam dugoročno određuje kojim ćete putem krenuti.

Lav

Ukoliko razmišljate o novčanim pozajmicama, najbolje je da odustanete jer će vas nakon kasnije iznenaditi nepovoljni detalji koje niste shvatili na vreme. Najbolje je da troškove svedete na minimum i uvedete kratkotrajnu oštru štednju.

Devica

Muče vas finansije. Ne igrajte na kartu sreće, savetuje dnevni horoskop, oslonite se samo na sebe. Uspeh vas čeka jedino ako se dobro pomučite i odreknete privilegija u kojima ste uživali. Odricanje, za vas, nije problem, naročito ako verujete u više ciljeve.

Pročitajte još: Mesečni horoskop do 22. oktobra: Vagu LAŽU, Bik je okružen NEVEROM, a jedna znak deobija ŠANSU ŽIVOTA

Vaga

Osećate da neko pokušava da vas ugrozi. Pobeda je moguća uz veliku borbu ukoliko budete istrajni. Mnogi od vas će u ovom periodu, na poslu, osetiti povećanu tenziju koja je rezultat promena koje su na pomolu, a nad kojima nemate nikakvu kontrolu.

Škorpija

Do vas stižu neprijatne vesti, upozorava dnevni horoskop. Ovo vam može potpuno pomutiti ne samo dnevne planove, već i nedeljne. Vaša posvećenost novonastaloj problematici može izazvati previde i greške. Budite oprezni, izuzetno je važno da danas budete skoncentrisani.

Strelac

Niste dobili očekivani odgovor u vezi posla koji vas je jako zaintrigirao. Ipak, očekujte novost koja će podgrejati nadu da nije sve gotovo. Pred vama je ozbiljan razgovor i najbolje je da se na vreme temeljno pripremite.

Pročitajte još: Mars u Vagi donosi VRELU jesen: Pogledajte šta nas čeka po danima!

Jarac

Imate volje da razrešite porodičnu zavrzlamu koja se iskomplikovala. Ako svedete stvari na suštu realnost, bićete zadovoljni postignutim rezultatima, naročito ako izađete iz senke i stvari jasno postavite tamo gde im je mesto.

Vodolija

Ispunjeni ste dobrim raspoloženjem tako da pomalo gubite realnu sliku o mogućnostima koje su pred vama. Veliki planovi i ambicije mogu biti zaustavljeni neočekivano nepovoljnim odlukama nekih osoba koje vaše mišljenje isključuju u startu.

Pročitajte još: Retrogradni Merkur povlači ručnu: Sada dogovorite i planirajte, a evo kada ćete realizovati!

Ribe

Dan je obeležen neželjenim promenama na emotivnom planu, najavljuje dnevni horoskop. Verovatno je uzrok svemu bezazlena rasprava koja je prerasla u svađu. Voljena osoba je, u ovom trenutku, tvrdoglavija od vas pa je savet da se ne igrate kako se sve ne bi pretvorilo u trajni raskid.

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.