Oglas
· · Komentari: 0

Dnevni horoskop za sredu, 16.avgust: Biku loš dan za partnerske odnose, Devicu očekuje susret sa Ribama, Škorpiji se smeši romansa

Saznajte šta vam zvezde predviđa za sredu- šta vas čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje

1692166089_Shutterstock-astro-2.jpg
Oglas

NAPOMENA: Obavezno pročitajte šta vam piše u podznaku (ascendentu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o dnevnom uticaju planeta na vaš horoskopski znak, odnosno o dnevnom horoskopu.

Ovan

Mesec, u večernjim satima, prelazi iz vatrenog Lava u zemljani znak Device, donoseći vam sveže poslovne ideje, naročito rođenima u trećoj dekadi. Izazovan aspekt sa Neptunom, planetom nadahnuća, podstiče ambiciju i motivaciju umetnika i sportista.

Bik

Mesec u astrološkoj kući nadahnuća, blizu vašeg vladaoca Venere, simbola posla, u večernjim satima, donosi šanse za zaradu aprilskim Bikovima. Aspekt sa Plutonom, koji upravlja partnerskim odnosima, nepovoljno utiče na odnos sa voljenom osobom.

Blizanci

Pozicija Meseca u kući privatnog biznisa, vladaoca astrološkog polja finansija, u večernjim satima donosi uvećanje prihoda, rođenima krajem znaka. Moguć ulazak u romansu sa jednim Bikom ili Jarcem, koga viđate preko poslovnih kontakata.

Rak

Aspekti vašeg vladaoca Meseca, pod uticajima Saturna, Neptuna i Plutona, čine vas nervoznim i prolongiraju mogućnost dogovora o isplativom aranžmanu sa osobama koje žive u inostranstvu, ali i neke sudske procese. Imate podršku Bika.

Lav

Ulazak Meseca u astrološko polje posla i novca, pod uplivom retrogradnog Plutona, simbola moći i bogatstva, podstiče vašu ambiciju kada se radi o ulaganju u neki rizičan projekat. U večernjim satima, očekuje vas romantičan susret sa kolegom.

Devica

Izazovan aspekt između Meseca u vašem znaku i Saturna, planete kašnjenja, može da odloži dogovore o novom aranžmanu, ako se bavite nekom kreativnom delatnošću. Inkonjunkcija sa Neptunom u polju partnerskih odnosa donosi vam susret sa Ribama.

Vaga

Tokom dana, Mesec prelazi preko poslednjih stepeni Lava, donoseći vam nove poslovne kontakte, ako ste rođeni krajem znaka. Sa ulaskom Meseca u Devicu, vašu 12. astrološku kuću, u večernjim satima, dobijate poziv od jednog tajnog obožavaoca. 

Škorpija

Mesec u astrološkom polju neočekivanih okolnosti, pod uplivom vašeg vladaoca Plutona, simbola dominacije i novca, u večernjim satima, čini vas spremnim da se prilagodite novim okolnostima. Aspekt sa Neptunom, nagoveštava ulazak u romansu sa Ribama.

Strelac

Prelazak Meseca, koji upravlja vašim finansijama, preko devetog astrološkog polja, povoljno utiče na dogovore sa strancima, ako ste rođeni krajem znaka. U večernjim satima, može vas obradovati poziv za izlazak od Vodolije ili Vage.

Jarac

Pozicija Meseca u odnosu na vašeg vladaoca Saturna i Pluton u vašem znaku, zahteva prilagođavanje novim uslovima na radnom mestu. Naglašen znak Device, uveče vam donosi ponudu za neki honorarni aranžman sa osobama koje žive u inostranstvu.

Vodolija

Tranzit Meseca preko prepunog znaka Lava, čini vas omiljenim i popularnim, donoseći vam priliku da se nađete u društvu osobe koja će vam ponuditi rešenje za jednu poslovnu dilemu. Ulaskom Meseca u Devicu uveče, novac stiže iz paralelnog izvora prihoda.

Ribe

Prelazak Meseca preko poslednjih stepeni Lava, čini vas pomalo konfuznim i nervoznim. Aspekti vašeg vladaoca Neptuna i Saturna u vašem znaku, sa Mesecom u Devici, uveče, donose vam zaradu preko posla sa nekretninama ili sređivanjem enterijera.

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas