Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Дневни хороскоп за среду, 16.август: Бику лош дан за партнерске односе, Девицу очекује сусрет са Рибама, Шкорпији се смеши романса

Сазнајте шта вам звезде предвиђа за среду- шта вас чека на послу, у љубави, хоћете ли се слагати са укућанима, како ће вас служити здравље

1692166089_Shutterstock-astro-2.jpg
Oglas

НАПОМЕНА: Обавезно прочитајте шта вам пише у подзнаку (асценденту), како бисте добили комплетну астролошку слику о дневном утицају планета на ваш хороскопски знак, односно о дневном хороскопу.

Ован

Месец, у вечерњим сатима, прелази из ватреног Лава у земљани знак Девице, доносећи вам свеже пословне идеје, нарочито рођенима у трећој декади. Изазован аспект са Нептуном, планетом надахнућа, подстиче амбицију и мотивацију уметника и спортиста.

Бик

Месец у астролошкој кући надахнућа, близу вашег владаоца Венере, симбола посла, у вечерњим сатима, доноси шансе за зараду априлским Биковима. Аспект са Плутоном, који управља партнерским односима, неповољно утиче на однос са вољеном особом.

Близанци

Позиција Месеца у кући приватног бизниса, владаоца астролошког поља финансија, у вечерњим сатима доноси увећање прихода, рођенима крајем знака. Могућ улазак у романсу са једним Биком или Јарцем, кога виђате преко пословних контаката.

Рак

Аспекти вашег владаоца Месеца, под утицајима Сатурна, Нептуна и Плутона, чине вас нервозним и пролонгирају могућност договора о исплативом аранжману са особама које живе у иностранству, али и неке судске процесе. Имате подршку Бика.

Лав

Улазак Месеца у астролошко поље посла и новца, под упливом ретроградног Плутона, симбола моћи и богатства, подстиче вашу амбицију када се ради о улагању у неки ризичан пројекат. У вечерњим сатима, очекује вас романтичан сусрет са колегом.

Девица

Изазован аспект између Месеца у вашем знаку и Сатурна, планете кашњења, може да одложи договоре о новом аранжману, ако се бавите неком креативном делатношћу. Инкоњункција са Нептуном у пољу партнерских односа доноси вам сусрет са Рибама.

Вага

Током дана, Месец прелази преко последњих степени Лава, доносећи вам нове пословне контакте, ако сте рођени крајем знака. Са уласком Месеца у Девицу, вашу 12. астролошку кућу, у вечерњим сатима, добијате позив од једног тајног обожаваоца. 

Шкорпија

Месец у астролошком пољу неочекиваних околности, под упливом вашег владаоца Плутона, симбола доминације и новца, у вечерњим сатима, чини вас спремним да се прилагодите новим околностима. Аспект са Нептуном, наговештава улазак у романсу са Рибама.

Стрелац

Прелазак Месеца, који управља вашим финансијама, преко деветог астролошког поља, повољно утиче на договоре са странцима, ако сте рођени крајем знака. У вечерњим сатима, може вас обрадовати позив за излазак од Водолије или Ваге.

Јарац

Позиција Месеца у односу на вашег владаоца Сатурна и Плутон у вашем знаку, захтева прилагођавање новим условима на радном месту. Наглашен знак Девице, увече вам доноси понуду за неки хонорарни аранжман са особама које живе у иностранству.

Водолија

Транзит Месеца преко препуног знака Лава, чини вас омиљеним и популарним, доносећи вам прилику да се нађете у друштву особе која ће вам понудити решење за једну пословну дилему. Уласком Месеца у Девицу увече, новац стиже из паралелног извора прихода.

Рибе

Прелазак Месеца преко последњих степени Лава, чини вас помало конфузним и нервозним. Аспекти вашег владаоца Нептуна и Сатурна у вашем знаку, са Месецом у Девици, увече, доносе вам зараду преко посла са некретнинама или сређивањем ентеријера.

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas