· · Komentari: 0
astro

Horoskop za sredu, 23. novembar: Device dobijaju PREDLOG ZA PUTOVANJE, Vodolije frustriraju FINANSIJE

Jednom znaku predstoji promena na ljubavnom planu

1669047086_shutterstock_1214744176.jpg
Foto: Shutterstock

Ovan

Predstoji vam pozitivna promena na ljubavnom planu. Situacija kreće na bolje. Zbog intenzivnih poslovnih obaveza, svoje slobodno vreme ćete provoditi radno pa će to odvajanje od partnera doneti stimulans za period koji dolazi.

Bik

Rasejani ste. Obuzeti ste brigama koje ste sami smislili i rešavate probleme koji bi tek mogli da se dogode. Vaša dekoncentrisanost i ponašanje na poslu vas mogu mnogo koštati, pa je bolje da se blagovremeno trgnete i odvojite realnost od mašte.

Blizanci

U potpunosti ste posvećni poslovnim aktivnostima. Pred vama su intenzivna dešavanja kako na profesionalnom tako i na finansijskom planu. Očekuje vas velika šansa koja stiže u vidu ponude za saradnju sa ljudima za koje ste mislili da su nedostižni.

Pročitajte još: NJih MUŠKARCI nikad ne zaboravljaju: Pripadnice ova TRI horoskopska znaka su FATALNE zavodnice

Rak

Dan je obeležen napetim tranzitima koji nagoveštavaju stresne situacije iz kojih nećete lako izlaziti. Svedite svoju nestrpljivost na minimum kako biste izbegli veće nevolje, naročito kada su u pitanju partnerski odnosi i ljubav.

Lav

Odnos s voljenom osobom ne ide onako kako biste želeli. Možda vas je ona, u proteklom periodu, pomalo razmazila pa ste bez svesne namere ušli u ulogu žrtve kojoj je sve dopušteno. Drugoj strani takva atmosfera može dosaditi, a kada to osvestite biće prekasno.

Devica

Predstoji vam predlog za putovanje, saradnju sa inostranstvom ili učenje uz isplativ posao. Ukoliko ne reagujete brzo možete propustiti ovu neočekivanu šansu. Iako vama nije svojstveno da se kockate, ovog puta pokušajte, rizik se može isplatiti.

Vaga

Neobično ste kreativni i iz vas izbija ogromna samouverenost. Toliko ste puni sebe da to preti da preraste u umišljaj velike nadmoći nad drugim ljudima. Obuzdajte nalet te gordosti, pred vama su zadaci koje ćete moći da rešite samo ako igrate u timu.

Škorpija

Prihvatili ste se obaveza koje nisu u skladu s vašom prirodom. Tešite se tako što na sve to gledate kao na privremeni projekat koji, kada se završi, donosi nove mogućnosti. Ako je u sve to uključen i partner, budite oprezni, raspodela uloga bi mogla da pređe u naviku.

Strelac

Vaš autoritet je u prvom planu. Iako vam godi kada vam se poveravaju i pitaju za mišljenje, postoje dani kada vam nije do toga. Sada je takav trenutak. Hitno vam je potreban predah, bez obzira na to što je nedelja tek na početku. Ne oklevajte, priuštite sebi dužu pauzu.

Jarac

Vreme je za mali predah, ipak, ne dozvolite sebi preterano opuštanje. Iskoristite dan da očistite zaostale obaveze. Osim toga, idealan je trenutak da obnovite stare kontakte s prijateljima koje ste, u proteklom periodu, zapostavili.

Pročitajte još: POSLOVNI HOROSKOP ZA DECEMBAR 2022: Izazovan kraj godine, svakom znaku slede određene PROMENE

Vodolija

Polje finansija vam je stalni izvor frustracija i briga. Ne maštajte o begu, u ovom trenutku ne možete ništa popraviti jer nisu sve karte u vašim rukama. Dan iskoristite da pošteno završite ono što je do vas, a na rezultate ćete morati strpljivo da čekate.

Ribe

Vreme je da se maksimalno posvetite obavezama i redom, jednu po jednu, rešite do kraja. Finansijska situacija je prilično stabilna pa je pravo vreme da, pre nego što odete u šoping, očistite dugove i zaostale neplaćene račune.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.