· · Komentari: 0

Kad i kako HOROSKOPSKI ZNACI biraju mesto za ODMOR: Za Ovna je idealna Grčka, Jarac pravac u CG, a OVO je top mesto za ŠKORPIJU gde dobija sve!

U zavisnosti od toga koji ste horoskopski znak, ovo su idealna mesta i idealno vreme na kojima biste i kad trebali da provedete svoje zaslužene dane odmora!

1625490093_odmor.JPG
Foto: Printscreen Youtube/ Breaking Glass Pictures

Ovan

Ne voli pasivno letovanje. On odmor zamislja dinamično i da sam kompleks ili mesto gde letuje pruža dosta zanimljivih saržaja. Čak nekim Ovnovima može da odgovara letovanje na planini. Idelno vreme za letnji odmor je u periodu od10 jula. Mesto za odmor može da bude planina ili neko od Grčkih ostrva.

 Bik

On je hedonista i voli da mu se na odmoru ugađa. Na prvom mestu je dobra klopa i da plaža nije udaljena puno od samog smeštaja. Bik voli za razliku od Ovna pasivan odmor. Kafica ujutru , lep doručak , plaža uživanje , popdne dremka i tako dalje. Vreme za odmor je od sredine jula. Grčka ili Italija je odličan izbor kada su Bikovi u pitanju.

Blizanci

 Avanturisti koji odmor zamišljaju aktivno ali za razliku od Ovnova oni vole komunikaciju. To jest, da upoznaju nova mesta, kulturu, da razmenjuju utiske sa stanovnicima tog mesta. Da u svojoj glavi naprave malu reportažu. Period za letovanje je sam kraj jula ili početak avgusta. Tada je najveća koncentracija ljudi. Mesto koje bi bilo idelano za Blizanca je Monte Karlo , Herceg Novi ili Nica.

Rak

Voli porodični odmor ili odmor sa bliskim prijateljima. Voli lep ušuškan smeštaj koji odaje utisak porodične atmosfere. Mali hotel ili privatni porodični smeštaj je idealan za Raka. Period za odmor je od 10 da 25avgusta. Rak voli visoke temperature i jako sunce. Mesto za odmor bi bio Tunis ili Maroko.

Lav

Voli luksuzno letovanje i da ono dugo traje. Da bi Lav napunio svoje baterije njemu je potrebno mimimum 20tak dana. Najbolji period za letovanje je ceo avgust. Da bude u epicentru gužve , izlazaka i zabava i da oseti mir i tišinu koja nastupa krajem meseca. Idealna varijanta za njega je luksuzni hotel koji pruža all inclusive uslugu.

Devica

 Ona ne voli gužve i voli svoj mir. Od odmora traži da smiri misli, da se opusti i da može da uživa u miru i tišini. Najbolji perid je od 25 avgusta. Od smeštaja ne traži puno ali joj je na prvom mestu higijena. Ne voli smeštaj gde je velika frekfencija ljudi. Potrebno joj je da privatna plaža blizu da ima prirodni hlad. Destinacija za nju bi bila Italija ,malo ne tako turistički poznato mesto.

Vaga

Kao i Lav voli luksuz ali na umeren način. Ne voli velike hotele i smeštaje. To mora da bude mini luksuzan hotel koji odaje utisak mira, luksuza i tišine. Mala privatna luksuzna plaža. Sa lepim barom i kvalitetnom klopom. Vrema za Vagin odmor je od 10 jula do 5 avgusta, i sam početak septembra. Idealna destinacija bi bio Lisabon.

Škorpija

Voli odmor koji joj donosi uzbuđenje. Voli da istražuje udaljena mesta. Daleke plaže i uvale. Takođe , Škorpija voli krstarenja. Može da ide u solo varijanti ili sa pertnerom. Potrebno joj je jako sunce i ona tada uživa. Idealan period za letovanje je od 12 jula do 28 avgusta. Destinacija koja Škorpiji odgovara je Tunis, Egipat, Turska-Bodrum kao i krstarenje Nilom i Grčkim ostrvima.

Strelac

NJemu su putovanja sve. On uživa gde god da ode. Pokreće ga avanturistički duh. Voli putovanja sa što većim brojem ljudi. Ceo juli i avgust kao i septembar su idealni za njega. Destinacija može da bude bilo koja preko planine, reke mora ili jezera samo je bitno da je avantura naglašena. Rafting je nešto što posebno privlači Strelca. Destinacija može da bude veliki evropski grad, Monte karlo zbog kockarnica ili afrički safari.

Jarac

On praktikuje i voli miran odmor. On ga unapred priprema i ne voli iznenađenja. Ako se unapred sa njim dogovorite može da dođe u obzir i aktivan turizam. Ne voli da je stalno na jednom mestu pa je za njega idealan odmor gde u okviru jednog aramžmana promeni po par hotela. Period za njegov odmor je od 28avgusta do 15 septembra. Destinacija može da bude Turska kao i Crna Gora.

Vodolija

Odluku o putovanju donosi odmah. NJoj nije na prvom mestu plaža i sunce već destinacija gde može doslovno nešto novo da nauči i da sazna. Obilazak crkvi i muzeja kao i galerija je za nju pravi odmor. Tek pred kraj dana Vodolija odlazi na plažu. Idealan period za njen godisnji odmor je sredina septembra i početak oktobra. Tada sunce nije jako može da se švrćka a opet je dovoljno prijatno toplo da može da ode do plaže. Destinacija za Vodoliju je Sicila , Sardinija ili Turska- Istanbul.

Ribe

Krstarenje je najidelani vid odmora za Ribu. Ona voli more, talase i otvoren prostor. Od odmora očekuju mir jer na taj način beže od realne svakodnevnice. Izlazak kao i zalazak Sunca je nešto što njima puni baterije. Idealna period za godišnji odmor je od 20 avgusta do po sredine septembra. Pored krstarenja Grčka ostrva su stvorena za Ribe.

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.