Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
камен мудрости

Откријте који КРИСТАЛ треба увек да носите са собом на основу вашег ХОРОСКОПСКОГ ЗНАКА!

Веза између кристала и људи сеже дубоко у прошлост, све до старог Египта, Кине и Рима. Многе аутохтоне културе широм света имале су своја јединствена веровања о моћима кристала. У кући, кристали имају много више ефеката од декорације, као и кристали у облику накита који, како се верује, доприносе исцељењу.

1647898791_crystals-g7940721f4_640.jpg
Фото: Пиксабеј
Oglas

Свет кристала је веома мистичан и фасцинантан и има много тога да се истражи. Сваки кристал има различита својства, па нам њихова енергија може помоћи да лакше и са већом свесношћу постигнемо своје циљеве.

Прочитајте још: Сазнајте ко шта сања: Да ли знате да ваш ХОРОСКОПСКИ ЗНАК утиче на ВАШЕ СНОВЕ?

Још један занимљив аспект кристалотерапије је да сваки хороскопски знак има природну сродност са одређеним кристалима и камењем, а ове комбинације могу генерисати моћну и магичну размену енергија. Хајде да заједно пронађемо савршени кристал за сваки хороскопски знак и њихова својства! 

ОВАН: КАРНЕОЛ 

Чак и најжешћи трагач у Овну може да пати од сумње у себе. Камен карнеола може вам улити самопоуздање и подстаћи вас да будете самопоуздани, али са смиреношћу уместо експлозивног жара. Карнеол даје виталност и енергију физичком телу. Помаже вам да прочистите и посветите тело као храм духа. Одлична је подршка за детоксикацију од алкохола или других дрога, за исправљање негативних или штетних физичких навика и генерално побољшање општег здравља. Посебно је користан за уравнотежење и излечење јајника и тестиса. Енергија коју камење карнеола испушта ц́е вас угрејати и енергизовати. Уклониц́е све трагове тромости и ојачати ум и тело. Подстац́и ће вас да будете храбри и упорни и да чешц́е преузимате иницијативу, посебно у погледу ствари које се тичу вас и вашег благостања.

БИК: РОЗЕНКВАРЦ

Под владавином Венере, Бик цени лепше ствари у животу, посебно љубав. Ружичасти кварц може помоћи овом знаку да отвори срчану чакру и ослободи добру дозу романтике. Али не само то, увек ношење малог ружичастог кварца са собом може помоћи да га заштитите од будућих потенцијалних фаталних љубави или сломљених срца. Розенкварц подржава регенерацију коже и подмлађивање истог. Такође може помоц́и током процеса лечења повезаних са раком. Користите овај камен као помоц́ за спавање и лечење срца и свих болести повезаних са срцем. Овај кварц подстиче циркулацију крви у ткивима. Ојачава срце и полне органе, помаже код сексуалних проблема и подстиче плодност. Розенкварц је нежни стабилизујуц́и камен који се користи за физичке трауме срца и неравнотежу. Може помоц́и срцу да пређе са физиологије засноване на стресу на вец́е фреквенције физиологије засноване на љубави. 

БЛИЗАНЦИ: ЛАБРАДОРИТ

Причљиви, разиграни и увек спремни да буду у току, Близанци могу да испоље много типова личности. Уједињујућа енергија плоче од лабрадорита може помоћи у повезивању многих димензија слојевите личности. магије. То је камен који помаже човеку да активира своју унутрашњу магичну моц́. Може бити од помоћи да пронађете унутрашњег себе, омогуц́авајуц́и да повец́ате свест о свом духу, интуицији и способности превођења пророчанства. Када је у питању физичко тело, неки верују да лабрадорит може помоц́и код респираторних проблема, помажуц́и онима који пате од бронхитиса или прехладе. Може помоц́и и у другим функцијама тела, укључујуц́и варење и метаболизам. И на крају, каже се да може помоц́и људима да снизе крвни притисак.

РАК: ЦРВЕНИ ЈАСПИС

Ракови могу да негују, али када им је потребно, они имају тенденцију да се затворе. Црвени јаспис може вам помоћи да изађете из своје љуштуре и подсетити вас да одвојите време за себе. Јаспис подстиче циркулацију и проток енергије. Ојачава ваш имуни систем и има детоксикативни и противупални учинак. Помаже код болести сексуалних органа, пробавних и цревних проблема. Повец́ава отпорност на стрес у окружењу попут загађења, токсина и зрачења. Овај камен продужава сексуално задовољство. Подржава вас током дуге болести или периода у болници тако што допуњује вашу енергију. Уравнотежује садржај минерала у телу. Посебно је користан као кристална вода јер не стимулише прекомерно организам. Исцјељујуц́е енергије овог камена такође помажу у смањењу хемороида, умирују епилепсију и ублажавају болове повезане са гихтом.

ЛАВ: ПИРИТ КРИСТАЛ 

Као што нема превеликог изазова за креативног Лава који би га могао савладати, нема проблема који је премали за драматичан исказ. Коришћење мотивишућег пирита ускладиће вашу енергију са сунцем тако да драму можете оставити иза себе. Садржај сумпора у пириту помаже у прочишц́авању тела од инфекције и подстиче правилну ендокрину функцију. Одличан је за борбу против мушке импотенције и неплодности. Садржај гвожђа фокусира снагу Пирита у крви и ткивима, што му омогуц́ава да се користи у борби против кожних болести, гљивичних инфекција и вируса. Пирит је камен финансијског обиља. Користите га са намером када покушавате да побољшате своје финансијско стање. Искористите његову златну енергију док предузимате мере за повец́ање монетарног богатства. Овај камен такође пружа физичку заштиту одбијањем негативне енергије у различитим ситуацијама.

ДЕВИЦА: ЗЕЛЕНИ АПОФИЛИТ 

Девице уживају у обезбеђивању помоћи онима којима је потребна. Подигните своје хуманитарне склоности тако што ћете се повезати са мудрошћу природе са зеленим апофилитом како би вас вратили у вашу најприроднију суштину давања. Психолоски, апофилит потпомаже интроспекцији у сопствено понашање и поправљању неусклађености. Одбацује сваку врсту претварања и лажи. Ово је камен истине, доноси самоспознају и испољавање свих сегмената своје личности. Ментално, Апофилит има умирујуће дејство. Ефикасно је средтство за смањење стреса, уклања менталне блокаде и негативне обрасце размишљања.

ВАГА: СОДАЛИТ

Да би побољшао природне дипломатске, миротворне способности Ваге, Содалит ће вам помоћи да комуницирате мудро и аутентично, и водити вас ка чврстим одлукама. Својом смирујуц́ом енергијом содалит смањује упале у телу, ублажавајуц́и упална стања попут главобоље и упале мишиц́а. Овај камен такође помаже у смањењу киселине у вашем систему те уравнотежује пХ вредност у вашем телу. Содалит уравнотежује бурне емоције. Ово је савршен камен за смиривање и ослобађање љутње и фрустрације. Помоц́у овог камена можете смањити емоционалне испаде изазване ПМС-ом, менопаузом или било којим другим проблемима који се тичу хормона. одалит је добро средство за помоћ при учењу, посебно када учите нешто ново или непознато. Овај камен вам такође помаже да задржите фокус на нечем важном када се ваше мисли распрше.

ШКОРПИЈА: ЦИТРИН

Шкорпије имају велике снове и магнетизам да их привлаче и претварају у стварност. Искористите моћ цитрина да не само да привучете обиље тамо где вам је потребно, већ и да уравнотежите свој природни интензитет мирним фокусом.  Има  веома јака заштитничка својства. Чисти и штити нашу ауру, пуни цело тело недостајућом енергијом и има регенеративно дејство. Повец́ава наше самопоуздање, помаже у нашем самоизражавању и може се добро користити за лечење депресије. Стимулише рад панкреаса и спречава развој дијабетеса. Преноси животну радост и привлачи богатство и обиље свом власнику. Врши детоксикацију организма, а уједно чисти бубреге, жучну кесу и уравнотежује рад штитне жлезде.  Јача нервни систем, уклања срчане тегобе и стимулише рад тимуса. 

СТРЕЛАЦ: АХАТ

За авантуристичког Стрелца, ахат од дрвета може помоћи да ту жељу за лутањем одржи живом. Овај камен има јединствену везу са Земљином енергијом и приземљиће вас у вашој интуицији слободног духа. Од давнина он је познат као камен који може очувати верност, па га често носе особе које су раздвојене од свог партнера због даљине. Ахат враћа вибрације мира и хармоније у дом где је учестала вибрација деструкције. Смањује осјетљивост на временске промене и на загађење природног окружења. Идеалан је за особе које раде и бораве у природи. У тешким ситуацијама даје нам снагу за нове почетке и ослобађа нас од старих духовних спрега, отклања страхове, искорењује нервозу и балансира емоције. Овај кристал може се појавити у различитим бојама, а њихова функција зависи од боје. 

ЈАРАЦ: ГРАНАТ 

Амбициозним Јарчевима није потребно да им неко говори да се баце на посао. Али у оним тренуцима када осећају да је њихов труд узалудан, или једноставно не дају ефекте онолико брзо колико су се надали, умирујући гранат може да ублажи њихову анксиозност док стимулише повећање енергије у телу. Гранати су одлични помоћници током физичког напора било које врсте и поготово се препоручују током планинарења. Камен је посвећености у смислу уземљења и посвећивања свог власника својој сврси, другима и њима самима. Својим вибрацијама преданости и посвец́ености,  ово је одличан камен за љубав и односе. Гранат је ватрени камен који делује великом брзином. Запали нечију унутрашњу ватру и укорени је, премештајући нечије креативне моц́и у физички свет. Његово ношење увелико ц́е повец́ати телесну снагу, издржљивост и енергичност. 

ВОДОЛИЈА: АМЕТИСТ

Чини се да визионари рођени у Водолији увек имају сребрно решење за своје проблеме. Иако та машта често води ка иновацијама, она их такође може оставити са главом у облацима. Премостите јаз између ума и тела аметистом, који охрабрује унутрашња снага и мир. Аметист је један од наших најјачих И најефикаснијих минерала, један од 12 главних кристала. Камен крунске чакре. Аметист побољшава функцију мозга, помаже у концентрацији ,а уједно прочишћава крв, уравнотежава крвни притисак, уклања крвне угрушке и благотворно делује на васкуларне проблеме. Има општи аналгетски ефекат и зато је одличан за мигренске главобоље и такође смањује психолошку бол. Учинковито ублажава стрес и уравнотежује корисника. Трансформише негативне енергије усмерене на нас прочишћавајући и штитећи нашу ауру. Власнику пружа душевни мир и осећај сигурности. Забрањена је употреба овог кристала код особа са параноидном шизофренијом.

РИБЕ: АКВАМАРИН

Рибе су исцелитељи, сањари и мистици. Потребан им је кристал са умирујућом енергијом као што је и њихова сопствена. Зато је аквамарин, камен који зрачи прелепим, умирујућим вибрацијама, тако идеалан за Рибе. квамарин је камен просветљења, духовне свести и способности да се прилагодите сопственим емоцијама, такође је и родни камен за оне који су рођени у месецу марту. Природни аквамарин може умирити измучени ум, олакшати срчане проблеме, умирити физичке симптоме који изазивају бол и нелагоду, и избрисати многе стресове који долазе са савременим начином живота. Повезан је с миром и спокојем, и може вас ослободити осец́аја немира или сумње у себе. Аквамарин ће уклонити вашу склоност ка одлагању ствари (проблема и њиховог решавања), повећаће вашу интелектуалну снагу те ћете решења проблема налазити брже и ефикасније. Даће вам енергије упорности и дисциплине, моц́ан је камен који ц́е привуц́и благостање и обиље, као и богатство и срец́у.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas