· · Komentari: 0

OVA 3 ZNAKA IMAĆE GLAVOBOLJE SVE DO SEPTEMBRA! Mars u Devici okrenuće im život NAOPAČKE!

Mars u Devici će zadavati glavobolje, zahtevaće veliku disciplinu i pomrsiće konce u ljubavnim odnosima.

1628077874_horoskop.JPG
Foto: Printscreen Youtube

 Nekome donosi bes, nekome tugu.... Ova TRI znaka neka obrate pažnju!

Devica

Device će teže osetiti ovaj Mars u njihovom znaku. Imaće veliki pad energije, njihovo telo i razum se protive...jednostavno energija ovog Marsa vama ne prija. Vi ste velika radilica i volite red , rad i disciplunu ali ovaj talas energije vas koči i blokira.

Stvara vam osećaj kao da želite da iskočite iz svoje kože. Takvo stanje će se odraziti i na partnerske odnose. Kraj Septembra vam daje novi udah pozitivne energije i tada počinjete da živite punim plućima.

Bik

Vama enrgija Marsa u Devici pravi razdor u porodičnom okruženju i na poslovnom planu. Sam Uran u Biku donosi turbulentne odnose na poslu.

Promena statusa ili promena poslodavca ili prenagomilanost poslom u vama stvaraju napeto stanje, jer vas tera na promenu a to je jedino i najviše što jedan Bik ne voli!

Usled takvih okolnosti postajete napeti i po pitanju doma gde je negarivna i zahtevna energija prisutna. Isto kao i za posao i ovde vas energija Marsa tera na promene.

Jarac

Kod vas je naglašeno polje finansija. Mars u Devici može da izazove prekomerno trošenje novca i da vas takvo stanje dovede u nepovoljnu situaciju.

To je momenat kada se vama javlja panika i strah. Jer vi kao Jarčevi više od svega volite finansijsku sigurnost i prezirete bespotrebno trošenje novca. Upravo vam se to i dešava. Kao da ćete ispasti iz svoje rutine i svog utabanog puta.

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.