Oglas
· · Komentari: 0

Počeo je NAJOPASNIJI astrološki period u oktobru: Sa sobom donosi neobična i mistična dešavanja

Jedan horoskopski znak će uspeti da okrene sve u svoju korist

1697450589_Foto-Shutterstock-horoskop-oktobar1.jpg
Foto: Shutterstok
Oglas

Najopasniji period počeo je 14. oktobra i završava se 28. u mesecu. Astrolozi upozoravaju na koridor jesenjeg pomračenja koji će nam doneti neobična, mistična i ne tako lepa dešavanja. Obavljanje važnih događaja treba odložiti, a naročito donošenje bitnih odluka. Ipak, astrolozi kažu da će samo jedan znak horoskopa imati sreće. Uspeće da okrene sve u svoju korist.

Reč je o osobama koje su rođene u znaku Bika. Za razliku od ostalih, ovo će biti trenutak u kom ćete moći da ostvarite svoj cilj. To znači da ćete napraviti uspeh na svim poljima, a biće lepih iznenađenja kada je ljubav u pitanju. Zvezde vas savetuju da samo jedno preskočite - ozbiljne razgovore sa partnerom. Naglašene emocije mogu da vas dovedu do ozbiljnog sukoba. Izbegavajte da dokažete da ste u pravu.

Ako ste se prethodno posvađali sa voljenom osobom i niste u najboljim odnosima, imaćete priliku da sve promenite. Vaša veza će biti na važnom testu. Sudbina će vam pružiti priliku da se isprave greške iz prošlosti. Takođe, ovo će biti dani kada će vam se dogoditi nešto što ni u najluđim snovima ne biste mogli da zamislite.

Savet za ostale znake horoskopa

Otklonite negativne misli i fokusirajte se na pozitivno. Ukoliko se konstantno osvrćete na ono što vam ne ide u prilog, do kraja meseca važiće parola "povuci - potegni". Ne plašite se promena. Naprotiv, prihvatite ih hrabro.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas