· · Komentari: 0

Saznajte koji je vaš NAJSREĆNIJI MESEC u 2023. godini prema HOROSKOPSKOM ZNAKU: Zvezde će vam tada biti najviše naklonjene

Svaki znak imaće svoj mesec prosperiteta

1670766098_foto-horoksop-Shutterstock.jpg
Foto: Shutterstock

Godišnji horoskop svakom od dvanaest znakova donosi prijatna iznenađenja i razloge za optimizam. Međutim, nismo svi u istoj poziciji. Svakome je s vremena na vreme potrebno malo sreće, a dobra vest je da astrolozi mogu da kažu kada ćete uživati u podršci zvezda.

Ovan

Na mnogo načina, mart će biti vaš najsrećniji mesec. Očekuju vas sjajne stvari, posebno na polju ljubavi i intimnog života. Možete se radovati novoj vezi, dok će zauzeti doživeti buđenje strasti u dugim vezama. Finansijske prilike će se poboljšati za mnoge.

Bik

April će za vas biti mesec ljubavi. Očekuje vas mnogo strasti i vrele romantike, a ako ste slobodni, pred vama je poznanstvo koje će vam probuditi leptiriće u stomaku. Pored ljubavi, uspeh ćete doživeti i u profesionalnom životu.

Pročitajte još: NEDELJNI HOROSKOP: VAGAMA slede promene, jedan znak uočava svoje greške

Blizanci

Godina će početi dobro. Planetarni uticaji u januaru biće vam povoljni i doneće vam trenutke izuzetne sreće. U ovom hladnom mesecu poboljšaće vam se finansije, kao i romantična situacija, a zabave i novih iskustava neće vam nedostajati.

Rak

Maj vam neće doneti ništa osim radosti, ljubavi i sreće. Sa partnerom i porodicom stvorićete mnogo lepih uspomena, a ako ste slobodni, možda ćete upoznati nekog posebnog. Kontakti koje uspostavite mogu vam pomoći u poslovnom napredovanju.

Lav

Ako ste neumorno radili i niste se plašili izazova, trud će vam se isplatiti u junu. Tokom ovog meseca ostvarićete velike stvari ne samo na polju posla i finansija, već́ i u ljubavi. Doživećete strast o kojoj ste do sada samo sanjali.

Devica

Device će u maju steći samopouzdanje, toliko da će početi da se bore za uspeh koji smatraju da zaslužuju. Ovo je odličan mesec za širenje vidika, učenje, nova znanja i putovanja, dok im zvezde na intimnom planu donose smirenje.

Vaga

Jun će probuditi borbeni duh Vaga i podariti im odlučnost potrebnu za ostvarenje svojih ciljeva. NJihov trud i odricanje će se konačno isplatiti, a možda će dobiti unapređenje i povišicu.

Škorpija

LJubavni događaji će vas oduševiti u decembru i poslati na sedmo nebo. Sve će ići kako treba tokom ovog izuzetno srećnog meseca. Planetarne vibracije će vam ponuditi obilje mogućnosti za neverovatan uspeh.

Strelac

Kada dođe decembar, osećaćete se mnogo snažnije i samopouzdanije nego ranije. Planete su na vašoj strani i garantuju vam mnogo uzbuđenja, a Mars u vašem znaku će vas podstaći da se hrabro borite za svoje ciljeve.

Jarac

Podrška planeta će se pobrinuti da sve izgleda dostižno u maju. Postavite sebi velike ciljeve ovog meseca jer će se vaš trud konačno isplatiti. Jupiter će vas podržati, pa posegnite za zvezdama.

Vodolija

U februaru ćete se osećati moćno i ništa vam neće moći slomiti duh tokom ovog meseca. LJubav će vam biti na dohvat ruke, pa iskoristite planetarne uticaje najbolje što možete i pretvorite svoje romantične snove u stvarnost.

Pročitajte još: NJima će se ŽIVOT okrenuti naopačke: Dva znaka koja očekuju velike promene u narednom periodu

Riba

Maj će biti neverovatan mesec za Ribe, posebno kada su u pitanju ljubav i romansa. Volećete više nego ikada ranije i stvaraćete dragocene uspomene. Očekuju vas povoljne promene u oblasti finansija, a vreme je i za učenje i polaganje ispita.

Bonus video:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.