Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Сазнајте који је ваш НАЈСРЕЋНИЈИ МЕСЕЦ у 2023. години према ХОРОСКОПСКОМ ЗНАКУ: Звезде ће вам тада бити највише наклоњене

Сваки знак имаће свој месец просперитета

1670766098_foto-horoksop-Shutterstock.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Годишњи хороскоп сваком од дванаест знакова доноси пријатна изненађења и разлоге за оптимизам. Међутим, нисмо сви у истој позицији. Свакоме је с времена на време потребно мало среће, а добра вест је да астролози могу да кажу када ћете уживати у подршци звезда.

Ован

На много начина, март ће бити ваш најсрећнији месец. Очекују вас сјајне ствари, посебно на пољу љубави и интимног живота. Можете се радовати новој вези, док ће заузети доживети буђење страсти у дугим везама. Финансијске прилике ће се побољшати за многе.

Бик

Април ће за вас бити месец љубави. Очекује вас много страсти и вреле романтике, а ако сте слободни, пред вама је познанство које ће вам пробудити лептириће у стомаку. Поред љубави, успех ћете доживети и у професионалном животу.

Прочитајте још: НЕДЕЉНИ ХОРОСКОП: ВАГАМА следе промене, један знак уочава своје грешке

Близанци

Година ће почети добро. Планетарни утицаји у јануару биће вам повољни и донеће вам тренутке изузетне среће. У овом хладном месецу побољшаће вам се финансије, као и романтична ситуација, а забаве и нових искустава неће вам недостајати.

Рак

Мај вам неће донети ништа осим радости, љубави и среће. Са партнером и породицом створићете много лепих успомена, а ако сте слободни, можда ћете упознати неког посебног. Контакти које успоставите могу вам помоћи у пословном напредовању.

Лав

Ако сте неуморно радили и нисте се плашили изазова, труд ће вам се исплатити у јуну. Током овог месеца остварићете велике ствари не само на пољу посла и финансија, већ́ и у љубави. Доживећете страст о којој сте до сада само сањали.

Девица

Девице ће у мају стећи самопоуздање, толико да ће почети да се боре за успех који сматрају да заслужују. Ово је одличан месец за ширење видика, учење, нова знања и путовања, док им звезде на интимном плану доносе смирење.

Вага

Јун ће пробудити борбени дух Вага и подарити им одлучност потребну за остварење својих циљева. Њихов труд и одрицање ће се коначно исплатити, а можда ће добити унапређење и повишицу.

Шкорпија

Љубавни догађаји ће вас одушевити у децембру и послати на седмо небо. Све ће ићи како треба током овог изузетно срећног месеца. Планетарне вибрације ће вам понудити обиље могућности за невероватан успех.

Стрелац

Када дође децембар, осећаћете се много снажније и самопоузданије него раније. Планете су на вашој страни и гарантују вам много узбуђења, а Марс у вашем знаку ће вас подстаћи да се храбро борите за своје циљеве.

Јарац

Подршка планета ће се побринути да све изгледа достижно у мају. Поставите себи велике циљеве овог месеца јер ће се ваш труд коначно исплатити. Јупитер ће вас подржати, па посегните за звездама.

Водолија

У фебруару ћете се осећати моћно и ништа вам неће моћи сломити дух током овог месеца. Љубав ће вам бити на дохват руке, па искористите планетарне утицаје најбоље што можете и претворите своје романтичне снове у стварност.

Прочитајте још: Њима ће се ЖИВОТ окренути наопачке: Два знака која очекују велике промене у наредном периоду

Риба

Мај ће бити невероватан месец за Рибе, посебно када су у питању љубав и романса. Волећете више него икада раније и ствараћете драгоцене успомене. Очекују вас повољне промене у области финансија, а време је и за учење и полагање испита.

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas