Oglas
· · Komentari: 0

Pet znakova da BIVŠI još uvek misli na vas: Evo koji SIGNALI koje vam šalje će ga odati

Pet definitivnih znakova da vaš bivši ne može da prestane da misli o vama

1704015593_Foto-Shutterstock-bivsi.jpg
Foto: Shutterstok
Oglas

Ako niste preboleli svog bivšeg, možda se pitate da li on oseća isto. Međutim, neizgovorena pravila raskida mogu otežati direktno otvaranje ove teme, umesto toga ostavljaju mnogo prostora da potražite tragove koji bi mogli da signaliziraju dugotrajno interesovanje bivšeg partnera. Džejkob Lukas, kouč za odnose kaže za Better Life da postoji 5 definitivnih znakova da vaš bivši ne može da prestane da misli o vama ali ni vi o njemu. Evo na šta treba obratiti pažnju.

1. Proveravaju kako ste

U TikTok video snimku, Lukas kaže da je prvi znak da je vaš bivši još uvek zainteresovan za vas to što vam povremeno pošalje poruku samo da se javi. „Nasumično će vam slati poruke samo da provere kako ste. Da su vas zaista preboleli, zašto bi ih to zanimalo? Jedini razlog zašto vas ovo pitaju je da započnu razgovor sa vama da vide da li bi taj razgovor vodio do bilo čega drugog", kaže on.

2. Uvek vam požele srećan rođendan

 Ako se uvek sete vašeg rođendana i pošalju vam poruku ili pozovu da vam čestitaju, ovo je još jedan znak da vaš bivši misli na vas.
„Ako vam svake godine bez greške pošalju poruku „srećan rođendan“, žele da znate da misle o vama na vaš poseban dan“, kaže Lukas.

3. Oni lajkuju vaše objave

 Da biste saznali da li nedostajete vašem bivšem, brzo pregledajte neke od vaših najnovijih aktivnosti na društvenim mrežama, predlaže Lukas. Ako i dalje lajkuju vaše objave, velike su šanse da i dalje često misle na vas. "Razlog zašto to rade je to što žele da vidite njihovo ime iskače kako bi vam ostao u mislima i nadaju se da ćete započeti razgovor sa njima", tvrdi on. Ipak pre nego što pozitivno odgovorite na ovakvu vrstu pažnje neophodno je da sebi date odgovore na 10 pitanja koja će vam dati jasniju sliku situacije.

4. Oni dele stvari koje ih podsećaju na vas

 Kada vaš bivši oseća da mu nedostajete, može vam „nasumično poslati poruku da je video nešto što ih podseća na vas“, kaže Lukas.
Poenta takve poruke nije, u stvari, da vam pokaže šta su oni videli. Umesto toga, to je slabo prikriveni napor da se ponovo privuče vaša pažnja, sugeriše on. "Ako vas je ta osoba prebolela, da li bi vam zaista slala takve poruke? Odgovor je ne. Oni to rade jer ne mogu da prestanu da misle na vas", kaže Džejkob Lukas.

5. Ne mogu da prestanu da vas gledaju

 Na kraju, ali ne i najmanje važno, Lukas kaže da ćete znati da vaš bivši ne može prestati da misli na vas ako ga vidite u javnosti, i ne može da prestane da vas gleda. Ovo potvrđuje istraživanje koje pokazuje da produženi kontakt očima može da signalizira, pa čak i stimuliše privlačnost.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas