Oglas
· · Komentari: 0
Superautomobil

Ako kupite ovaj AUTO radovaćete se kada ga "kolega" slupa, jer vašem lepotanu RASTE cena

"Bugati" počeo isporuke novog modela "divo" koji se pravi u ograničenoj seriji od 40 primeraka

bugati-divo-naslovna.jpg
Foto:"Bugati"
Oglas

Posle dve godine rada i razvoja na novom modelu "divo", kompanija "Bugati" je objavila da je počela sa isporukama prvih nekoliko od ukupno 40 primeraka koji će biti napravljeni.

Pročitajte još: Kako da, kad pazarite polovnjak, ne kupite "mačku u džaku"?

To znači da čak i ako imate nameru, naravno potkrepljenu sa pet miliona evra, da pazarite ovo čudo na točkovima, nije sigurno da ćete ga i kupiti!

Foto:"Bugati"

Kažu da je lista napravljena poodavno, a prednost imaju stalni kupci! Računica je tu jasna. Uložite pet miliona evra i za par godina zaradite bar još dva-tri. Svaki put kad stigne vest da je neko uspeo da svoj primerak slupa, uništi, otvorite šampanjac, jer je cena vašem "bugatiju divo" porasla za milionče...

Pročitajte još: "Alfa Romeo" za svoj 110 rođendan predstavio "đuliju GTA" (Foto)

Šta se uopšte dobija za taj novac ?
- Napravili smo automobil koji je ekskluzivan, koji ima do sada neviđenu agilnost i koji kao ni jedan drugi prolazi kroz krivine - sa ponosom kaže Stefan Vilkenman, predsednik "Bugatija".

Prednost u kupovini imaju stalni kupci.

Ova zver na točkovima ima motor od 8.000 kubika sa 16 cilindara koji, uz pomoć turbina, isporučuje 1.500 "konjskih snaga" i 1.600 nm obrtnog momenta .Do 100 kilometara na čas, iz mesta, stiže za 2,4 sekunde, a maksimalna brzina mu je elektronski ograničena na 380 kilometara na čas.

Foto:"Bugati"

- To jeste manje od "širona" sa kojim "divo" deli isti motor i koji može da jurne znatno brže od 430 kilometara na čas, ali se "divo" sasvim drugačije vozi - objasnili su iz "Bugatija".

Ime "divo" ovaj model je dobio, tradicionalno,  poput "vejrona" i "širona",  po nekadašnjem vozaču Albertu Divu koji je 1928. godine, vozeći model "bugati tajp 35 C" pobedio na dve trke "Targa florio".

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas