Oglas
· · Komentari: 0
PRESTIŽ

Prodat je po najvišoj ceni u 2020. godini, a slavu je zadržao do danas (FOTO/VIDEO)

U toku prošle, 2020. godine, prodato je vozila u vrednosti od 125 miliona dolara.

1615901793_KOLA.png
Foto: Printscreen / Youtube / GoodingandCompany
Oglas

Godine 2020. aukcijska kuća "Gooding & Company" prodala je vozila u vrednosti od 125 miliona dolara, od kojih su većina oldtajmeri. Vrtoglavu cenu dostigao je model "1934 Bugatti Type 59 Sports" koji je prodat za čak 12.681.550 dolara.

Pročitajte još: Danas ih zovu OPASNOST na putu, a nekada su se vlasnici ovog belog auta ponosno ŠEPURILI

Prvi put se pojavivši krajem 1922. godine, francuski izgrađeni predratni "Grand Priks" automobil postigao je impresivne rezultate na evropskim trkama, uključujući treće mesto na na trci u Monaku, i pobedu u Spa u Belgiji. Nakon toga, ovaj model je obojen u crno i pušten 1934. godine u prodaju. NJegov prvi kupac je bio kralj Leopold Treći, a kasnije je vozilo završilo kod još četiri kolekcionara, koji su, zapravo, i najodgovorniji za dobro stanje ovog modela, piše Maxim.com

Pročitajte još: U SFRJ je bio stvar PRESTIŽA, a danas je najčešće na otpadu!

U slici i videu ispod pogledajte tri najskuplja automobila koja su prodata na ovoj aukciji:

1. 1934 Bugatti Type 59 Sports prodat za 12.681.550 dolara;

2. 1937 Bugatti Type 57S Atalante prodat za  10,447,150 dolara;

3. 1928 Bugatti Type 35C Grand Prix prodat za 5,233,550.

Foto: Printscreen / Youtube / GoodingandCompany


Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas