Oglas
· · Komentari: 0

BRZA POSNA SALATA NA VODI: Gotova za 5 minuta

Recept za posnu salatu na vodi je pogodan za svakog, jer je puna vitamina i lako se vari, a ukus je fenomenalan.

1710421729_shutterstock_258726944.jpg
Photo: Shutterstock
Oglas

Bliži nam se Vaskrši post koji važi za jedan od najstrožih, te vam donosimo sjajan recept za sve one koji planiraju da poste, ali je idealna i za osobe koje vode bitku sa viškom kilograma. Izvor je brojnih vitamina, pravi se začas, i ne morate da razmišljate o kalorijama dok je jedete!

Sastojci:

1 glavica puterice salate,
1 glavica endivije,
1 glavica ljubičaste salate,
1 veza rotkvica,
2 veće šargarepe,
1 veća kisela jabuka,
½ limuna
so

Priprema:

Obradite salatu, tako da dobijete manje glavice. Sve 3 vrste salate koje smo prethodno naveli, isecite krupnije. Na sve to dodajte šargarepu, ali koju ste prethodno izrendali. Isecite rotkvice na krupnije listiće, a onda ih i ubacite u salatu. Jabuke ćete dodati u nju, tako što ćete ih izrendati.

Nakon što je promešate i posolite, dodajte sok od pola limuna. Vrlo jednostavna i brza, a ukusna salata, gotova je za samo nekoliko minuta i spremna za serviranje.

(Still)

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas