· · Komentari: 0
SAVETI

Do ispeglane odeće ali bez pegle: Uzmite kockice LEDA i probajte, rezultat će vas iznenaditi! (VIDEO)

Ako vas mrzi da peglate odeću, pogledajte ovaj jednostavan trik!

1615637540_led-i-koc.png
Foto: Printscreen / YouTube / Good Morning America

Odeću uopšte ne morate peglati, a rešenje je u jednoj stvari - u sušilicu ubacite samo dve do tri kockice lede.

Pročitajte još: Danas pojedite jabuke, a od ljuski za dve nedelje možete dobiti jabukovo sirće

Izvršni direktor firme "Landry Heap" Dejan Dimitrov otkrio je kako većina odeće iz sušilice može biti ispeglana, ako u nju ubacite samo dve-tri kockice leda.

- Toplota u sušilici otopiće led i stvoriće paru, koja će poravnjati većinu nabora na odeći - rekao je Dimitrov, a ako se pitate da li zaista ovaj trik deluje, pogledajte video koji je postavljen na kanalu američke emisije "Good Morning Amerika", pod nazivom: "Roditelji, ovaj trik bi vam mogao promeniti život".

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.