Oglas
· · Komentari: 0
ZANIMLJIVOSTI

Top tri aplikacije uz koje će vreme brzo proleteti

Predlog kako biste mogli skratiti vreme kod kuće, ali istovremeno i obogatiti svoje znanje i iskustvo.

learn-3653428_960_720.jpg
Foto: Pixabay
Oglas

Boravak kod kuće u vreme svetske pandemije Covid-19 virusa donosi neke nove životne navike, ali i dosta viška slobodnog vremena koje ne znate kako da provedete.

Pročitajte još: Uz pomoć TRI aplikacije sredite vaš profil na mrežama kao profesionalac

Nakon detaljnog pospremanja i čišćenja kuće, isprobavanja svih on-line treninga, mnogi od nas traže novi izduvni ventil koji ne zahteva preveliki posao. Donosimo vam tri, po recenzijama korisnika, najzanimljivije aplikacije sa kojima biste si mogli skratiti vreme kod kuće, ali i istovremeno obogatiti svoje znanje i iskustvo.

1. Google Duo

Vreme uvek brže prolazi u krugu porodice i prijatelja. Isprobajte aplikaciju Google Duo kako biste ostali u kontaktu sa svojim najmilijima tokom ovog perioda.

Pročitajte još: Odzvonilo aplikaciji TikTok: YouTube spremio novu platformu - YouTube Shorts

Na primer, poslednji Galaxy S20 pametni uređaji omogućuju poboljšani doživljaj video chata kroz ekskluzivno partnerstvo sa Google kompanijom i Google Duo video pozivima u HD kvalitetu. Google Duo kompatibilan je sa svim operacionim sistemima. Koristeći širokougaonu kameru, korisnici u poziv mogu uključiti celu porodicu i razgovarati ođednom sa čak 8 prijatelja u 1080p FHD-u.


Foto: Pixabay

2. Sworkit

Uz pomoć ove aplikacije za fitnes možete vežbati kod kuće, a najčešće vam ne treba druga posebna oprema osim udobne odeće i patika. Jednostavno je i jeftinije nego plaćanje članarine u teretani.

Pročitajte još: Kako da bezbedno kupujete preko interneta u doba pandemije korona virusa?

Sworkit je aplikacija za sve koji žele da iz samoizolacije izađu snažniji, mršaviji ili u boljoj formi. Nakon što odaberete svoj cilj i pustite aplikaciju da odredi vaš trenutan nivo fizičke aktivnosti i preporuči nivo fitnesa, sledi šestonedeljni program vežbanja sa nedeljnim ciljevima koje morate ostvariti. 

3. Coursera 

Proširite svoje znanje i baš sad je vreme da dobijete sertifikat koji ste oduvek želeli. 

Aplikacija Coursera sarađuje sa različitim naučnim institucijama i drugim organizacijama, nudeći on-line kurseve, specijalizacije i diplome iz različitih struka, kao što su inženjerstvo, matematika, poslovanje, informatika, digitalni marketing, društvene nauke, medicina, biologija i mnoge druge.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas