· · Komentari: 0

Aca Lukas ponovo postaje deda: Pevač će se uprobati u ovoj ulozi po drugi put, a otkriven je i pol bebe (FOTO)

Poznati pevač ne može da sakrije sreću

1657304272_aca_lukas_03062022_0095.jpg
Foto: Ataimages.rs

Aca Lukas će po drugi put postati deda. On već ima unuku Minju, koju je rodila njegova ćerka Miljana. Pevač se, nakon Minje, veoma raduje novom članu njihove porodice.

NJegov sin Lazar Vuksanović se venčao sa svojom izabranicom u martu ove godine, a saznali su i pol deteta. Supruga Ana i on će dobiti dečaka. To je divna vest koja je Acu veoma usrećila. 

Pročitajte još: Jovana Jeremić uzela mikrofon u ruke: Voditeljka zapevala u kafani (FOTO)

Pol deteta su saznali preko balona, a prema tome šta su budući roditelji pisali na društvenim mrežama, on će se zvati Vuksan. Na pitanje da li mu se sviđa to ime, Lukas je odgovorio:

"Ne znam stvarno, to će oni da odluče, oni su roditelji, ja se u to ne mešam. Ja kad sam bio roditelj, pitao sam se, sada je na njih red", rekao je pevač za medije. 

Foto: Printscreen/ Instagram - vuk.lazar

On je takođe rekao da jedva čeka da razmazi unuka i da se veoma raduje zbog ove srećne vesti. 

BONUS VIDEO:

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.