Oglas
· · Komentari: 0

BILA SAM IM NA SVADBI, A ONDA SAM SE UDALA ZA NJEGA: Najveća estradna svađa zbog otimanja muža - ''Proplakali smo zbog nje''

Iako mnogi pripadnici estrade tvrde da na javnoj sceni postoje prava prijateljstva, ni svađe, ipak, nisu retkost

1688469895_Kemis-i-Zorica-ATA.jpg
Foto: ATA
Oglas

Mnogo puta bili smo svedoci prepirki, rasprava i prepucavanja javnih ličnosti, kako putem medija tako i, poslednjih godina, preko društvenih mreža. Sukob Zorice Brunclik i Vesne Zmijanac datira, međutim, iz vremena mnogo pre pojave novih tehnologija, ali je uprkos tome u javnosti ostalo zabeleženo da dve pevačice nisu razgovarale čak 30 godina.

Razlog svađe bio je Vesnin bivši, a Zoričin sadašnji muž - harmonikaš Ljubomir Aranđelović Kemiš. Zorica je bila gost na svadbi Vesne i Kemiša, a pričalo se da joj je nakon toga "preotela" muža.

"Moja porodica i ja smo pre 25 godina mnogo plakali zbog Vesne. Tada je ona na mojoj grbači napravila startnu poziciju da uđe u svet poznatih. Upoznala sam je kao pevačicu koja je pevala na vašarima i na Ibarskoj magistrali. Tada je imala samo dve pesme, 'Vetar duva oko kuće' i 'Ori, Mile, al' duboko'. Onda je upoznala Kemiša, za kog se udala, ja sam im čak bila na svadbi i nosila poklon", pričala je Zorica Brunclik svojevremeno za medije.

"U početku su naša viđanja bila retka, a veza klimava. Razdvojeni poslom, često stotinama kilometara daleko jedno od drugog, nismo bili baš nešto preterano vezani. Ali, računalo se da smo zajedno. U toj neobaveznosti ubrzo smo nekako i prekinuli naše zabavljanje. Kao kada neko dune u sveću. Mrak. Ništa. No, da se ne bih kasnije vraćala na to, želela bih sada da opišem naše ponovno zbližavanje, koje se na kraju završilo brakom. Mojim prvim brakom i jedinom svadbom (jedinom svadbom u mom životu na kojoj sam ja bila mlada). Posle našeg razlaza Kemiš se ubrzo oženio, ali je u tom braku ostao kratko. Period pevanja uz njega (kao i u vreme našeg kasnijeg zajedništva) ostao mi je u lepom sećanju. Posle brzog razvoda Kemiš je otišao u vojsku, a iz vojske pravo u moj stan i u brak sa mnom", napisala je u knjizi pevačica, koja je opisala i kako je izgledala njena i Kemiševa svadba.

"Svadba k’o svadba. Velika i lepa. Mnogo kolega i koleginica, koji naravno nisu odoleli da ne uzmu mikrofon. Pevali su svi. Čak i ja, iako sam se na početku trudila da budem prava mlada: vesela, ali smerna, dostojanstvena", navela je u knjizi, a onda se osvrnula i na razvod.

"Razvod nam je bio kao i brak: miran, suzdržan i dogovoren. Od Kemiša sam mnogo naučila, mnogo mi je u daljoj karijeri koristilo njegovo veliko muzičko iskustvo, umeće i znanje, koje mi je štedro prenosio. Razišli smo se u trenutku kada smo o istim (i zajedničkim) stvarima počeli različito da mislimo. Još nisam bila spremna da budem i supruga (u pravom smislu reči) i žena; ona na kojoj, kako kažu, počiva kuća. Nisam htela ni da budem u senci. Dece nismo imali, stare spone su polako pucale, novih nije bilo. I, kao najvažnije, nedovoljno me je privlačilo ono iza onih, tek odškrinutih vrata, vrata kraljevstva koje mi je (već i u tom trenutku) pripadalo. Moj put je bio (samo) moj put. Morala sam njim. Dokle god puta ima. Do vrha, ako već put ka vrhu vodi", napisala je Vesna.

Vesna je nakon razvoda od Kemiša sa doktorom nauka Vladom Jovanovićem dobila ćerku Nikoliju, a harmonikaš je u braku sa Zoricom dobio ćerku Zlatu. Iz prvog braka on ima i stariju naslednicu Jelenu, dok Brunclikova iz prethodnih brakova ima još troje dece - ćerke Mariju i Miljanu i sina Đorđa.

Pre nekoliko godina, Vesna i Zorica su, kako su pisali mediji, odlučile da zakopaju ratne sekire i pomirile su se.

BONUS VIDEO: 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas