Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

БИЛА САМ ИМ НА СВАДБИ, А ОНДА САМ СЕ УДАЛА ЗА ЊЕГА: Највећа естрадна свађа због отимања мужа - ''Проплакали смо због ње''

Иако многи припадници естраде тврде да на јавној сцени постоје права пријатељства, ни свађе, ипак, нису реткост

1688469895_Kemis-i-Zorica-ATA.jpg
Фото: АТА
Oglas

Много пута били смо сведоци препирки, расправа и препуцавања јавних личности, како путем медија тако и, последњих година, преко друштвених мрежа. Сукоб Зорице Брунцлик и Весне Змијанац датира, међутим, из времена много пре појаве нових технологија, али је упркос томе у јавности остало забележено да две певачице нису разговарале чак 30 година.

Разлог свађе био је Веснин бивши, а Зоричин садашњи муж - хармоникаш Љубомир Аранђеловић Кемиш. Зорица је била гост на свадби Весне и Кемиша, а причало се да јој је након тога "преотела" мужа.

"Моја породица и ја смо пре 25 година много плакали због Весне. Тада је она на мојој грбачи направила стартну позицију да уђе у свет познатих. Упознала сам је као певачицу која је певала на вашарима и на Ибарској магистрали. Тада је имала само две песме, 'Ветар дува око куће' и 'Ори, Миле, ал' дубоко'. Онда је упознала Кемиша, за ког се удала, ја сам им чак била на свадби и носила поклон", причала је Зорица Брунцлик својевремено за медије.

"У почетку су наша виђања била ретка, а веза климава. Раздвојени послом, често стотинама километара далеко једно од другог, нисмо били баш нешто претерано везани. Али, рачунало се да смо заједно. У тој необавезности убрзо смо некако и прекинули наше забављање. Као када неко дуне у свећу. Мрак. Ништа. Но, да се не бих касније враћала на то, желела бих сада да опишем наше поновно зближавање, које се на крају завршило браком. Мојим првим браком и једином свадбом (једином свадбом у мом животу на којој сам ја била млада). После нашег разлаза Кемиш се убрзо оженио, али је у том браку остао кратко. Период певања уз њега (као и у време нашег каснијег заједништва) остао ми је у лепом сећању. После брзог развода Кемиш је отишао у војску, а из војске право у мој стан и у брак са мном", написала је у књизи певачица, која је описала и како је изгледала њена и Кемишева свадба.

"Свадба к’о свадба. Велика и лепа. Много колега и колегиница, који наравно нису одолели да не узму микрофон. Певали су сви. Чак и ја, иако сам се на почетку трудила да будем права млада: весела, али смерна, достојанствена", навела је у књизи, а онда се осврнула и на развод.

"Развод нам је био као и брак: миран, суздржан и договорен. Од Кемиша сам много научила, много ми је у даљој каријери користило његово велико музичко искуство, умеће и знање, које ми је штедро преносио. Разишли смо се у тренутку када смо о истим (и заједничким) стварима почели различито да мислимо. Још нисам била спремна да будем и супруга (у правом смислу речи) и жена; она на којој, како кажу, почива кућа. Нисам хтела ни да будем у сенци. Деце нисмо имали, старе споне су полако пуцале, нових није било. И, као најважније, недовољно ме је привлачило оно иза оних, тек одшкринутих врата, врата краљевства које ми је (већ и у том тренутку) припадало. Мој пут је био (само) мој пут. Морала сам њим. Докле год пута има. До врха, ако већ пут ка врху води", написала је Весна.

Весна је након развода од Кемиша са доктором наука Владом Јовановићем добила ћерку Николију, а хармоникаш је у браку са Зорицом добио ћерку Злату. Из првог брака он има и старију наследницу Јелену, док Брунцликова из претходних бракова има још троје деце - ћерке Марију и Миљану и сина Ђорђа.

Пре неколико година, Весна и Зорица су, како су писали медији, одлучиле да закопају ратне секире и помириле су се.

БОНУС ВИДЕО: 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas