Oglas
· · Komentari: 0

"Bilo ih je petoro u automobilu, troje je poginulo": Igor Lazić Nigor o tragediji i poslednjim rečima Nebojše Saveljića - "Trebalo je taj dan da se nađemo, ali nije došao"

Grupa"Montenigersi" važili su za jednu od najpopularnijih grupa tokom devedesetih godina

1689581952_garden_11052017_0015.jpg
Foto: ATA images
Oglas

Članovi te grupe su bili Duško Nikolić, Igor Lazić Nigor, Nebojša Saveljić Nebo. Nebojša Saveljić Nebo je stradao 1999. godine u saobraćajnoj nesreći na putu Podgorica-Cetinje. Imao je samo 28.  godina veliku volju za životom i velike planove. 

Pevač Igor Lazić Nigor nikada nije krio da je bio veoma vezan za druga, a sada je otkrio kako je izgledao njihov poislednji susret i reči koje su uputili jedan drugom. 

Igor se prisetio razgovora pre kobne noći i plana da napuste grupu i odu za Kanadu:  

- Naš drugar je puštao muziku te noći u diskoteci u Bečićima, gde sam Nebojšu video poslednji put - započeo je Nigor emotivnu ispovest za K1 televiziju, pa otkrio:

- Poslednja rečenica koju mi je rekao bila je: "Mačak, idemo za Kanadu". Mi smo dobili papire za Kanadu, gde smo hteli da nastupamo u jednoj diskoteci i batalimo grupu. Ujutru se budim, dogovorili smo se da se nađemo oko 10 časova ujutru u Škaljarima, pošto tu počinje taj put gde se trke voze, međutim, odjednom ulazi komšinica koja živi stan do mene, plačući i kaže ona mojoj majci "Jao moja Olga, gde je Igor?". I ja čujem svoju majku, ona kaže "Sine mili, Nebojša je stradao". Poginuli su sinoć". Ja nisam znao šta ću, uzimam telefon, pozivam ga, a poziv divertovan na druga i javlja se taj Coko njegov prijatelj, plače i govori mi "Izginuli su svi sinoć'. Istrčao sam iz kuće i počeo da trčim oko zgrade, nisam ni znao gde sam - prisetio se Igor kobnog trenutka kada je čuo da je njegov prijatelj izgubio život:

- Bilo ih je petoro u automobilu, troje ih je poginulo. Kad sam došao sebi otišao sam za Podgoricu, to je bilo strašno, ne daj Bože nikome.. Kad je bila sahrana, ja sam predložio da donesem muziku, jer nisam hteo da bude tužno i svi su bili za, ali direktor groblja nije dozvolio. Obratio mi se i rekao stvarno nije u redu, zbog porodice, a ja sam mu rekao "On je sad mrtav, neće zameriti". Došli smo sutradan, okupili smo se i žurku napravili.

Bonus video:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas