Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Било их је петоро у аутомобилу, троје је погинуло": Игор Лазић Нигор о трагедији и последњим речима Небојше Савељића - "Требало је тај дан да се нађемо, али није дошао"

Група"Монтенигерси" важили су за једну од најпопуларнијих група током деведесетих година

1689581952_garden_11052017_0015.jpg
Фото: АТА имагес
Oglas

Чланови те групе су били Душко Николић, Игор Лазић Нигор, Небојша Савељић Небо. Небојша Савељић Небо је страдао 1999. године у саобраћајној несрећи на путу Подгорица-Цетиње. Имао је само 28.  година велику вољу за животом и велике планове. 

Певач Игор Лазић Нигор никада није крио да је био веома везан за друга, а сада је открио како је изгледао њихов поиследњи сусрет и речи које су упутили један другом. 

Игор се присетио разговора пре кобне ноћи и плана да напусте групу и оду за Канаду:  

- Наш другар је пуштао музику те ноћи у дискотеци у Бечићима, где сам Небојшу видео последњи пут - започео је Нигор емотивну исповест за К1 телевизију, па открио:

- Последња реченица коју ми је рекао била је: "Мачак, идемо за Канаду". Ми смо добили папире за Канаду, где смо хтели да наступамо у једној дискотеци и баталимо групу. Ујутру се будим, договорили смо се да се нађемо око 10 часова ујутру у Шкаљарима, пошто ту почиње тај пут где се трке возе, међутим, одједном улази комшиница која живи стан до мене, плачући и каже она мојој мајци "Јао моја Олга, где је Игор?". И ја чујем своју мајку, она каже "Сине мили, Небојша је страдао". Погинули су синоћ". Ја нисам знао шта ћу, узимам телефон, позивам га, а позив дивертован на друга и јавља се тај Цоко његов пријатељ, плаче и говори ми "Изгинули су сви синоћ'. Истрчао сам из куће и почео да трчим око зграде, нисам ни знао где сам - присетио се Игор кобног тренутка када је чуо да је његов пријатељ изгубио живот:

- Било их је петоро у аутомобилу, троје их је погинуло. Кад сам дошао себи отишао сам за Подгорицу, то је било страшно, не дај Боже никоме.. Кад је била сахрана, ја сам предложио да донесем музику, јер нисам хтео да буде тужно и сви су били за, али директор гробља није дозволио. Обратио ми се и рекао стварно није у реду, због породице, а ја сам му рекао "Он је сад мртав, неће замерити". Дошли смо сутрадан, окупили смо се и журку направили.

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas