Oglas
· · Komentari: 0

BORIS NOVKOVIĆ SE RAZVODI 4. PUT? Gde je nestalo prezime najseksi Hrvatici

Da pevač Boris Novković (55) i manekenka Iris Volf (30) imaju krizu u braku, nagovestili su u septembru 2020, kad su odlučili da žive odvojeno.

1679491917_Boris-Novkovic-foto-D-Milovanovic-Instagram.jpg
Foto: D. Milovanović, Instagram/ illuminaughty52
Oglas

Naime, Najseksi Hrvatica iz 2015. tad se odlučila da se vrati poslu modela koji je pauzirala dve godine zbog porodice i braka. Pandemija korona virusa poremetila joj je brojne planove. LJubav su Boris i Iris ipak učvrstili 2021. rođenjem sina Nea. Uz dečaka, imaju i devojčicu Si (3).

"Mi pokušavamo spasti ovo na naš način", objasnio je tad muzičar.

Međutim, po kuloarima se šuška kako su Boris i njegova četvrta supruga, s kojom nije bio dugo u javnosti, ponovno razdvojeni.

S poštanskog sandučića na vratima zgrade njene zagrebačke adrese u kvartu Maksimir nestalo je prezime Novković, koje je stajalo uz Volf. NJegovo prezime atraktivna manekenka imala je dodato još u proleću 2022. godine.

- Ne želim razgovarati o svom privatnom životu - kratko je rekao Novković za hrvatske medije.

Par se ne prati ni na društvenim mrežama, a od januara 2020. pevač ne objavljuje suprugu.

Pre Volfove, Boris je bio tri puta u braku. U vreme velike popularnosti 90-ih pevač je bio u braku s glumicom Bojanom Gregorić Vejzović (51). Venčali su se mladi i u braku bili pet godina. Drugi put se zakleo na večnu ljubav novinarki Luciji Matić. S njom ima sinove Nou i Bona. Novinarka i pevač ostali su zbog dece u korektnim odnosima. O bivšim je suprugama i devojkama uvek govorio samo lepe reči.

- Menjao sam se i stalno se menjam, to nam je zadaća na ovom svetu, zar ne? Upoznati sebe, spoznati ko smo, odakle dolazimo, gde idemo i koji je naš smisao. Romantična sam osoba, ali često sam najromantičnije trenutke doživeo sam sa sobom, kad bih otplovio nekamo u snove i zamišljao novu ljubav koja me čeka negdje iza ugla. Poanta je da zauvek verujem u ljubav i nikad ne prestajem - rekao je svojedobno.

(24sata.hr)

BONUS VIDEO:

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas