Oglas
· · Komentari: 0

Počeo da uzgaja orahe da bi preživeo: Naš poznati glumac otkriva da nema hleba od glume

Deli kadar sa Slobodom Mićalović, a jedva sklapa kraj s krajem

1709466104_mts_serije_07072021_0057.jpg
Foto: ATA
Oglas

Naš mladi glumac Marko Vasiljević ostvario je zapažene uloge u filmu "Zaspanka za vojnike" i seriji "Ubice mog oca", a uloga koja ga je vinula u zvezde je Marko Smiljanić u seriji "Tajne vinove loze".

Iako vredno radi i u kontinuitetu snima, Marko je istakao da od honorara koji zarađuje jedva sklapa kraj s krajem. Na sreću, on se ne boji rada, te je prihod pronašao i na drugoj strani.

Naime, Marko ima svoje imanje na kojem je posadio orahe, te na taj način ostvaruje zaradu, a svojevremeno se osvrnuo i na svoj težak položaj kada su finansije u pitanju, te progovorio o poteškoćama.

- S tim sam počeo, ali mora puno da se ulaže dok se ne vide prvi prihodi od oraha. Za sada nemam rezultate. Trenutno radim samo ovu predstavu i mislim da od završetka studija nisam bio u goroj situaciji. S tim primanjima je nemoguće živeti kao podstanar u Beogradu. Tek u martu me očekuju tri projekta, do tada gledam da se preorijentišem ne bih li preživeo. Nisam neko ko očajava stoga nastojim da pronađem rešenje - istakao je on i dodao:

- Ne bih o svom privatnom životu da pričam. Reći ću vam samo da sam srećan - zaključio je on za "Story".

(Alo)

Bonus video:

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas