Oglas
· · Komentari: 0

Dragana Katić otišla na zatezanje: "Ne krijem ništa jer volim da budem negovana"

Dragana Katić je godinama jedno od najpopularnijih TV lica

1696076960_effb9b4f411f38806a2c097a5195500d4706105b.jpg
Foto: ATA images
Oglas

Voditeljka Dragana Katić nikada nije krila da za lepotu voli da se podvrgne raznim tretmanima, a sad je otkrila šta je to novo isprobala na svom telu.

Ona je ovih dana posetila jednu kliniku gde je odlučila da zategne podbradak i ruke. O ovom tretmanu otvoreno je govorila za Grand.

- Žene u određenim godinama, a ja sam jedna od njih i pored vežbanja ne mogu da reše problem kada su ruke u pitanju, a to je da budu zategnute. Takođe podbradak je nešto što ne može vežbama da se otkloni i ja sam odlučila da potražim stručnu pomoć i rešim se toga. Volim ženama da pokažem šta radim na sebi i ne krijem ništa jer volim da budem negovana i lepa prvenstveno sebi –rekla je Dragana.

Sam postupak zatezanja ruku i podbratka Dragana je podelila javno.

- Uvek postoji nešto što nam se ne dopada na sebi. Ja sam našla rešenje u salonu gde rade doktorke i gde postoji najsavremeniji medicinski aparat pomoću koga možete uraditi zatezanje kože lica, vrata, dekoltea, uklanjanje fleka i pega, kapilara, crvenila kože. Takođe možete se rešiti viška kože na stomaku, oko kolena, uklanjanje masnih naslaga sa podbratka, butina, stomaka, gluteusa i nadlaktica. Blistavost i sjaj nakon tretmana vam je zagarantivan– posavetovala je svoje pratioce voditeljka.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas