Oglas
· · Komentari: 1
MUZIČKE ZVEZDE

Dragana MIRKOVIĆ oborila još jedan rekord i napravila SPEKTAKL (FOTO/VIDEO)

Luče iz Kasidola obilaze male opštine po Srbiji i pravi spektakularne koncerte

1654440902_dragana_mirkovic_vb_10082018_0041.jpg
Foto: Ataimages
Oglas

Najveća domaća pevačica narodne muzike, velika balkanska zvezda Dragana Mirković posle spektakla u Crvenki, sinoć je oduševila meštane Odžaka gde je održala spektakularan koncert o kome će se još dugo prepričavati. I dok su lokalne vlasti procenile da je koncert u Crvenki bio najposećniji koncert neke muzičke zvezde u ovom mestu u Bačkoj, izgleda da je sinošnji koncert u Odžacima oborio još jedan rekord na kome se pevačica zahvalila svojoj publici. 

Pročitajte još: Samo održavanje bazena košta kao MANJI STAN U BEOGRADU: Zavirite u dom fudbalera Nemanje Matića i njegove supruge (FOTO)

Prema tvrdnjama meštana koji su bili na koncertu, pevačica nije štedela ni glas ni energiju, a publika je uglas sa zvezdom večeri pevala od prve do poslednje pesme na koncertu.

Pročitajte još: Radost u domu Lidije Vukićević: NJen naslednik podelio važnu vest (FOTO)

Pesme kao što su “Poslednje veče”, “Umirem majko”, “Život moj”, “Eksplozija”, “Mili, mili”, “Spasi me samoće” i “Pečat na usnama” su samo neki od mnogobrojnih hitova koje je Dragana otpevala sinoć na ovom spektakularnom koncertu. Jutros je i pevačica zahvalila svojoj publici na tolikom odzivu.

Pročitajte još:  Maša Terzić proslavila rođendan bez izabranika? Neposredno pred porođaj organizovala proslavu, a Zvezdan je izjavio ovo (FOTO)

- Hvala puno Odžaci, bili ste fenomenalni! Hvala puno na još jednom rekordu! Volim vas - napisala je naša slavna pevačica na svom Instagram nalogu.

Bonus video:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas