Oglas
· · Komentari: 0

Dženifer Aniston otkrila pravu istinu: Evo zbog čega glumica nema DECU - "Bila sam očajna"

Dženifer Aniston odlučila da progovori o temi zbog koje su je mnogi napadali

1692778540_Jennifer-Aniston.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Dženifer Aniston je godinama na meti tabloida i medija zbog svog privatnog života. Pisalo se da slavna glumica ne želi da ima decu i da ju je zbog toga muž ostavio. 

Dženifer je odlučila da otkrije pravu istinu o tome i da ispriča zbog čega nema potomstvo.

- Želela sam da budem majka, ali je to bio put prepun izazova. Godinama sam išla na veštačku oplodnju, pila neke kineske čajeve, pokušala sam sve. Bila sam očajna. A mediji su pisali kako me muževi ostavljaju jer 'neću' da im rodim dete. Volela bih da mi je neko ranije rekao - zamrzni jajne ćelije, učini sebi uslugu. Ali danas znam da je brod otplovio - rekla je ona prošle godine za časopis "Allure". 

Sve kroz šta je prošla ju je formiralo i zbog toga je danas takva kakva jeste.

- O meni se pisalo da mi je važna samo karijera, ne daj Bože da je žena uspešna a nema decu. I onda kako me je muž ostavio jer sam odbila da mu rodim dete. Prolazila sam kroz grozne stvari, ali su me one učinile ovakvom kakva sam danas. Dugi niz godina, krila sam svoju priču o veštačkoj oplodnji. U današnje vreme, imamo tako malo prilike da nešto zadržimo za sebe, svet kreira narative koji nisu tačni. Reći ću istinu. Više nemam šta da sakrijem - rekla je Dženifer Aniston.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas