Oglas
· · Komentari: 0
TUGA

Glumica iz popularne serije preminula u 38. godini

Nakon dve godine izgubila bitku sa opakom bolesti

1652960118_svece.jpg
Foto: unsplash.com
Oglas

Marni Šulenburg, koja je popularnost stekla u serijama "Dok se svet okreće (As The World Turns) i Jedan život za živeti (One Life To Live), preminula je nakon borbe sa rakom dojke, koju je vodila dve godine.

Pročitajte još: Sestra Amber Herd tvrdi da je Džoni Dep pokušao da ubije njihovog psa: "Stavljao ga je u mikrotalasnu i izbacivao kroz prozor automobila"

Mlada i talentovana glumica, preminula je u bolnici u Nju Džersiju, a njena poslednja objava na Instagramu, samo je mogla da nasluti ovakav ishod. Marni je iza sebe ostavila supruga Zeka Robidasa, sa kojim je u braku od 2013. godine i dvogodišnju ćerku Kodu, sa kojom je provela poslednje trenutke svog života.

Foto: Instagram printscreen/marnschupip4

Glumica je poslednju sliku na popularnoj mreži objavila 8. maja na "Dan majki" i tom prilikom otkrila da je na isti praznik samo dve godine ranije, saznala da boluje od opake bolesti.

Suprug glumice na Fejsbuku potvrdio je tužne vesti 

- Molim vas, nemojte reći da je Marnie izgubila bitku od raka. To jednostavno nije istina. Gledao sam je kako pobeđuje rak svaki dan. Ona je neverovatna. Odlučili smo da "napadnemo" njenu dijagnozu slepim optimizmom. Razgovarali smo samo o budućnosti i nastavili da idemo napred. Ne znam da li je ovo bilo pravilno, ali to je sve što smo znali da uradimo - istakao je glumac.

 

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas