· · Komentari: 0

Sestra Amber Herd tvrdi da je Džoni Dep pokušao da ubije njihovog psa: "Stavljao ga je u mikrotalasnu i izbacivao kroz prozor automobila"

Suđenje Džonija Depa i Amber Herd se nastavlja

1652944294_dzoni-dep.jpg
Foto:Profimedia

Poznati par, na sudu je izneo sav mogući prljav veš iz svog dvogodišnjeg braka, a sestra popularne glumice, koja je poznana kao svedok, optužila je slavnog glumca, da je njihovog kućnog ljubimca u navodnoj šali, stavljao u miktotalasnu i kačio ga kroz prozor automobila.

Pročitajte još: KONSTRAKTA otkrila da uživa u vožnji GRADSKIM PREVOZOM i tvrdi: "Moja popularnost neće dugo trajati"

Vitni Henrikez tvrdi da je bila svedok kada je Džoni Dep, u pijanom stanju, tokom jedne vožnje držao njihovog malog psa na prozor automobila, piše britanski Miror.

- U nekom trenutku sam čula da se otvaraju zadnja vrata i zadnji prozor, a onda sam ugledala Džonija kako drži našeg psa kroz otvoreni prozor. Sledila sam se, jer je pas mali, a on je bio jako pijan - rekla je Vitni, kao i da se seća da je u jednom trenutku vratio životinju u automobil i počeo da se smeje.

Ona se prisetila i trenutka, kada je Dep u šali njihovog ljubimca stavio u mikrotalasnu rernu:

- Napravio je neku šalu kada je stavio psa u mikrotalasnu - izjavila je gospođa Henrikuez na sudu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Johnny Depp (@johnnydepp)

Gospođa Henrikez je takođe tvrdila da ju je glumac udario kada je eskalirala svađa između njega i Amber u martu 2015. Kako je navela, sestra je probudila u toku noći zbog sumnje da je slavni glumac vara, a onda je ona odlučila da porazgovara sa tadašnjim zetom.

- Amber me je gurnula i naterala da to uradim. Naravno da varam  - navodno je izjavio Dep u tom trenutku. 

- Prišao mi je i udario me u leđa. Samo sam čula Amber kako viče: - Ne udaraj moju je*enu sestru - rekla je prilikom davanja iskaza i dodala da je tada Amber prišla i udarila depa, a on je vikao da ih mrzi obe.

Džoni Dep tužio je svoju bivšu suprugu za klevetu, zbog knjige koju je napisala 2018. godine, a u kojoj je ispričala da je žrtva porodičnog nasilja. On naglašava da je zbog njenih optužbi izgubio posao, ali i da je finansijski oštećen. Amber od njega zahteva 100 miliona dolara odštete.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.