Oglas
· · Komentari: 0
VIP

Krije od ćerke da se bavi javnim poslom: Ana Nikolić planira da PROMENI profesiju

Pevačica Ana Nikolić objasnila je zbog čega sebe u budućnosti ne vidi na javnoj sceni.

1635602958_ana-nikolic.png
Foto: Printskrin/Jutjub/ALO. RS
Oglas

Otkako je postala majka, Ana Nikolić je promenila životn iz korena. U potpunosti se posvetila ćerki Tari, koju je dobila sa reperom Stefanom Đurićem Rastom.

Pevačica je u nedavnom intervjuu otkrila da je njena naslednica krenula u vrtić, i da se sad suočava sa novim izazovima.

Pročitajte još: "Bilo me sramota tako obučena da se PREKRSTIM, osećala sam se kao SOTONA": Pevačica polugola pevala pred popovima

"Tara je nedavno krenula u vrtić. Sada je u periodu adaptacije, ali i otpora. Jutros je rekla da ne želi da ide ni u vrtić, ni u školu, ni na fakultet. Ja sam, na primer, obožavala te stvari, tako da mislim da je više povukla na tatu", objašnjava Ana, pa je otkrila kako od ćerke krije da se bavi javnim poslom.

"Tara nema predstavu čime se ja bavim, ne zna da sam javna ličnost i planiram da to tako ostane sve dok dovoljno ne poraste i sama ne sazna", rekla je Ana za "Alo", i dodala da sebe u budućnosti ne vidi na sceni već iza kamera.

"Za nekoliko godina vidim sebe kao producenta. Nikada nisam volela da se trpam, i da stalno budem u kadru, oglašavala sam se kada sam za to imala povoda", zaključuje pevačica.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas