· · Komentari: 0
OTVORENO

Lepa Lukić otkrila koju želju nije ostvarila!

Nedavno je proslavila 81. rođendan

1610896104_lepa-lukic.jpg
Foto: YouTube printscreen /Lepa Lukic

Lepa Lukić, u jednoj emisji ispričala je koje je sve životne lekcije naučila u životu, pa se prisetila svog detinjstva i otkrila šta joj sve nedostaje:

Pročitajte još: Željko Joksimović poručio Goci Tržan: Promašila si profesiju!

- Život me naučio da poštujem ljude, nisam od onih "ja, pa ja", volim da naučim ono što ne znam. Ja jesam potekla iz sirotinjske kuće, a moja majka je bila iz bogate kuće. Bila sam sirotinja, volela bih da se vratim u tu sirotinju, čuvala sam krave, to je bilo slađe od mene, sad imam sve, ali nije to to. Nedostaju mi majka, brat, drugarica, dosta toga mi nedostaje, ali ne bih da se vraćam na to. Idem u Miločaj, tamo imam bratanca. Odem kad je lepo vreme, kad je hladno, ne volim da idem - rekla je pevačica u emisji "Premijera - vikend specijal".

Podsetimo, Lepa Lukić ima pregršt hitova, koje se svrstavaju u evergrin, među njima su: "Opančići na kljunčiće", "Ne živi se hiljadu godina", "Što kapiju nisi sinoć zatvorio", "Ne pitaj me", "Oj meseče, zvezdo sjajna", "Srce je moje violina", "Čaj za dvoje", "LJudi, ko zna leka srcu mom?"...

Igrala je u nekoliko filmova. Po mnogim kritičarima verno je odglumila u filmu I bog stvori kafansku pevačicu, u režiji Jovana Živanovića. Udavala se nekoliko puta.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.