Oglas
· · Komentari: 0

LJUPKI STEVIĆ gatara prorekla sudbinu: Pevačica ostala u ŠOKU zbog onoga što joj je rekla

Pevačici gatara prorekla sudbinu

1658736060_ljupka_stevic_290120200006.jpg
foto: Ata images
Oglas

LJupka Stević trenutno se nalazi u Crnoj Gori, gde skoro svako veče nastupa.

Preko dana, pevačica koristi vreme da odmori na plaži ili u kafiću, a kada nema nastupe uživa u šetnjama po šetalištu. Tako je nedavno LJupka zatečena da sedi na setalištu dok joj gatara proriče sudbinu.

Naime, ona je šetajući gradom naletela na gataru, te je istog trenutka stala pored nje, a ova joj je otvarala karte i govorila šta je očekuje u budućnosti.

Foto: ATA images

-Imaš jednog druga, ali si ga stavila u srce kao rođenog brata. Udaćeš se negde u oktobru. Priželjkuješ sina, to će ti se i ostvariti. Veliku ljubav si imala pre ovog za kog ćeš se udati, ali nije vam bilo suđeno da ostanete zajedno - pričala je gatara.

Pevačica je imala još nekoliko pitanja za ženu koja proriče sudbinu, a ona joj je rekla sve što vidi u kartama. Nakon toga Stevićeva joj je dobro platila.

Pročitajte još: Jelena Karleuša i Kalina vode RAT: Pale su teške reči, udarili gde najviše boli (FOTO)

- Iskreno, ja nikada to nisam radila. Slučajno me je žena zaustavila i počela da priča. U jednom momentu sam se naježila kada me je pitala za neke stvari iz života koje mi se trenutno dešavaju, a o tome skoro niko ne zna. Za udaju, videćemo, oktobar je veoma blizu. Možda je to pogrešila, ali nikada se ne zna. Kada mi je rekla da ću roditi sina, otopila sam se, to mi je velika želja - rekla je LJupka za Kurir.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas