Oglas
· · Komentari: 0

Marija Ramadanovski zablistala u venčanici: Mlada priznala koliko joj danas nedostaje Džej

Prelepa Marija otkrila kako je upoznala Stefana Davidovića

1684592314_marija_stefan_svadba_20052023_0091.JPG
Foto: Ataimages.rs
Oglas

Marija Ramadanovski danas je rekla sudbonosno "da". Svadba je organizovana u jednom elitnom restoranu, a prisustvuju im brojne zvanice iz javnog sveta. 

Odlučila se za jako zanimljiv model venčanice koji je u potpunosti prekriven čipkom. Model ima spuštene bretele i prati liniju tela, tako da je Marijina vitka figura došla do izražaja. Nosila je diskretan nakit i rajf, kao i veo koji je upotpunio kombinaciju.

Džejev kum Rule je otkrio ko će sve prisustvovati venčanju i koliko će zvanica biti.

- Pripremili smo sve i nadam se da će svadba proći u najboljem mogućem redu. Ja sam bio uključen u organizaciju sa Marijom. Reći ću vam da će nastupati Rule bend i biće nekoliko kolega koji su sarađivali sa Džejom. Od poznatih sa estrade svadbi će prisustvovati Zlata Petrović, Mina Kostić, Vanesa Šokčić, Adil, a pripremili smo i jedno iznenađenje, ali to sada neću da vam otkrivam - rekao je Rule i dodao da će na proslavi biti 300 zvanica.

Marija je priznala koliko će joj danas nedostajati otac.

- Spremni smo, šta je tu je. Uzbuđeni smo. Nedostaje mi tata danas. Ne može bez tate - rekla je mlada pre samog venčanja i otkrila kako je upoznala Stefana.

- Bio je uporan, dobrota i pažnja. Upoznali smo se u kafanici, u Kotežu - priznala je MArija okupljenim novinarima.

Podsetimo, Džejev kum Zoran Jagodić Rule se otkrio da se Marija odlučila da prvi ples sa svojim izabranikom zapleše uz veliki hit "Sunce ljubavi" svog pokojnog oca.

Marijina majka i Džejeva bivša supruga Nada nije krila uzbuđenje.

- Jako sam uzbuđena, to mi je ćerka.. Džej nam danas jako nedostaje. Želim im sve najlepše u budućem zajedničkom životu - rekla je mama Nada za Kurir.

Venčanju takođe prisustvuje i Andrijana Tomanić, koja je sa Džejem bila do poslednjeg dana života.

Marija je odlučila da na svoje prezime doda Stefanovo.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas