Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Марија Рамадановски заблистала у венчаници: Млада признала колико јој данас недостаје Џеј

Прелепа Марија открила како је упознала Стефана Давидовића

1684592314_marija_stefan_svadba_20052023_0091.JPG
Фото: Атаимагес.рс
Oglas

Марија Рамадановски данас је рекла судбоносно "да". Свадба је организована у једном елитном ресторану, а присуствују им бројне званице из јавног света. 

Одлучила се за јако занимљив модел венчанице који је у потпуности прекривен чипком. Модел има спуштене бретеле и прати линију тела, тако да је Маријина витка фигура дошла до изражаја. Носила је дискретан накит и рајф, као и вео који је употпунио комбинацију.

Џејев кум Руле је открио ко ће све присуствовати венчању и колико ће званица бити.

- Припремили смо све и надам се да ће свадба проћи у најбољем могућем реду. Ја сам био укључен у организацију са Маријом. Рећи ћу вам да ће наступати Руле бенд и биће неколико колега који су сарађивали са Џејом. Од познатих са естраде свадби ће присуствовати Злата Петровић, Мина Костић, Ванеса Шокчић, Адил, а припремили смо и једно изненађење, али то сада нећу да вам откривам - рекао је Руле и додао да ће на прослави бити 300 званица.

Марија је признала колико ће јој данас недостајати отац.

- Спремни смо, шта је ту је. Узбуђени смо. Недостаје ми тата данас. Не може без тате - рекла је млада пре самог венчања и открила како је упознала Стефана.

- Био је упоран, доброта и пажња. Упознали смо се у кафаници, у Котежу - признала је МАрија окупљеним новинарима.

Подсетимо, Џејев кум Зоран Јагодић Руле се открио да се Марија одлучила да први плес са својим изабраником заплеше уз велики хит "Сунце љубави" свог покојног оца.

Маријина мајка и Џејева бивша супруга Нада није крила узбуђење.

- Јако сам узбуђена, то ми је ћерка.. Џеј нам данас јако недостаје. Желим им све најлепше у будућем заједничком животу - рекла је мама Нада за Курир.

Венчању такође присуствује и Андријана Томанић, која је са Џејем била до последњег дана живота.

Марија је одлучила да на своје презиме дода Стефаново.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas