Oglas
· · Komentari: 0

Mirka Vasiljević o braku sa Vujadinom: "Kod nas se sve stalno menja"

Lepa glumica otkrila je kako izgleda njihov zajednički život

1660578233_big_02122017_0015.jpg
Foto: Ata images
Oglas

Glumica Mirka Vasiljević otkrila je da ona i njen suprug već duže vreme žive na relaciji Kipar-Beograd. Istakla je da, dok boravi na Kipru ona je domaćica, ali da je u Beogradu situacija drugačija:

- Kod nas se sve stalno menja, na svakih šest meseci. Nikada ne znamo da li će Vujadin promeniti klub, trenutno je on u tražnji za novim klubom, pa ćemo videti gde ćemo se onda seliti. Trenutno smo u Beogradu. Čovek kad hoće, on može. Kad neće, on nađe izgovor. Gluma je deo mog krvotoka, ne samo moj poslovni poziv. Kada je glumački poziv tu, ja sam uvek za. Uspem da se organizujem, moja porodica mi dosta pomaže. Kada smo u inostranstvu, ja sam tamo domaćica i moja osnovna uloga je da kuću držim pod kontrolom i da sve ja radim, a da njemu u fokusu bude fudbal. Kada smo u Beogradu, to je malo drugačije. Tada smo malo raštrkani, on ima svoje muške aktivnosti, viđa se sa drugarima. Nekada zajedno izađemo, a nekad on ode na svoju stranu. U inostranstvu mnogo više vremena možemo da provedemo zajedno - rekla je glumica za "Kurir".

Mirka kaže da se oko dece sve dogovaraju i rade timski:

Oko dece je sve stvar dogovora. Dešava se i da je on loš policajac, dešava se i da to nekada budem ja. Sve radimo timski i međusobno se podržavamo u odlukama. Drago mi je kada deca kažu da pođednako vole i mamu i tatu - otkrila je za pomenuti medij.

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas