· · Komentari: 0

"Moramo krenuti od porodice": Ana Nikolić objavila duži tekst nakon jezivih zločina - "Dotakli smo dno kao društvo"

Pevačica je uputila iskreno saučešće roditeljima nastradale dece

1683280429_ana_nikolic_mint_08032023_0020.JPG
Foto: ATA images

Danas je počela trodnevna žalost povodom neviđenog masakra na Vračaru, koje je počinilo četraestogodišnje dete. K.K. je lišio života osmoro đaka i čuvara škole. Krvavi pir zavio je Srbiju u crno.

Nažalost, lošim vestima tu nije bio kraj. Sinoć je došlo do druge masovne pucnjave koja je odnela još osam života. Ovo je pokrenulo lavinu reakcija, a mnoge javne ličnosti su se iglasile putem društvenih mreža i izrazile svoje mišljenje. Među njima se našla i Ana Nikolić.

"Da li smo mi normalni, koliko nismo normalni kada nam je postalo normalno sve sto NIJE NORMALNO. SVAKOG JUTRA ČITAM O UBISTVU JOS JEDNE ZENE... I to je postalo tako normalno... E to vodi ka ovakvim strašnim događajima nažalost. Sve počinje bas tu, u PORODICI... Žene ne smeju da prijave nasilje??? ZAŠTO?! JER strahuju za svoj život. Nešto je trulo u državi Danskoj. Ko je lud da trpi nasilje ako zna da će zasigurno biti zaštićen, posle prijavIjivanja nasilja. PROSEČNA SRPSKA žENA ZNA DA U NAJBOLIEM SLUCAJU SLEDEĆI PUT DOBICE JOŠ VEĆE BATINE ZBOG OVE "GREŠKE" - SMELOSTI DA PRIJAVI POLICIJI DA JE MUŽ ZLOSTAVLJA. Moramo krenuti od porodice. KAKO JEDNO DETE OD 12-13 GODINA UOPSTE IMA KONTAKT SA BILO KAKVIM ORUŽJEM? Nije ga učila moja pokojna baba...već njegovi roditelji....Ovde leži koren problema!", napisala je Ana u objavi, pa dodala:

"Dotakli smo dno kao društvo. Pretužna sam i besna. Moje iskreno saučešće roditeljima nastradale dečice..".

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU