Oglas
· · Komentari: 0

"Jedini način da izađem iz butika": Anu Nikolić muškarac izneo iz prodavnice (FOTO)

Ana Nikolić podelila fotografiju na svom Instagram profilu koja je iznenadila javnost

1705312602_Foto-Ataimages.rs-Printcsreen-Instagram-ananikolicofficial.jpg
Foto: Ataimages.rs, Printcsreen/ Instagram - ananikolicofficial
Oglas

Ana Nikolić preko dve decenije je na muzičkoj sceni, a u poslednjih nekoliko godina, često je prate skandali.

Ana je na svom Instagram profilu podelila fotografije i snimak tokom jedne šoping šetnje. U jednom trenutku, muškarac koji  je bio u njenom društvu ju je uhvatio oko struka i počeo da iznosi napolje. 

Foto: Printcsreen/ Instagram - ananikolicofficial

- Jedini način da izađem iz butika - poručila je uz osmeh na licu Nikolićeva, misleći da prijatelji tako mogu da je spreče da kupuje više nego što joj je potrebno. 

 Ova scena je izazvala pometnju na društvenim mrežama, a prisutni su se okretali za njom. 

Podsećanja radi, Ana je pre nekoliko meseci bila u žiži interesovanja zbog snimka kom joj se vide krateri na licu. 

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas