Oglas
· · Komentari: 0

"Ti si osoba koja prolazi kroz mnogo bola i pije da uguši taj bol": Ana Nikolić šokirala javnost novom objavom

Ana Nikolić je podelila video na kom čuveni doktor priča o alkoholizmu

1708083675_Foto-Ataimages.rs-Ana-Nikolic.jpg
Foto: Ataimages.rs
Oglas

Ana Nikolić je iznanadila pratioce svojom objavom na Instagramu. Ona je podelila mudre reči čuvenog psihoterapeuta Gabora Matea koji je goovrio o alkoholizmu.

- Zemljani će reći... Da, to je izgovor. Ali ima i onih koji su na visoj frekvenciji, pa će razumeti - napisala je Ana uz video doktora.

NJegove reči u Nikolićkinoj objavi nikog ne ostavljaju ravnodušnim.

- Čak i neko ko teško pije sada i kaže ja: "Ja sam alkoholičar", ja kažem: "Ne nisi!" To nije ko si ti! Ti si osoba koja trenutno prolazi kroz mnogo bola i koristi alkohol da uguši taj bol, ali to nisi. To nije ono što si ti, tako da ne postoji osoba koja se oporavila i koja više nije alkoholičar. Čak ni alkoholičar nije alkoholičar u smislu o kojem sada govorim. Da, oni piju. Da, oni povređuju sebe. Da, oni uništavaju svoje živote. To je sve tačno. Ne može se poreći. Treba priznati. Ali, šta ako kažemo, šta ako zabranimo reč "zavisnik". I da ne možeš reći to o bilo kome i da je "taj i taj" zavisnik? Šta bi rekao o njima? "Taj i taj" je ljudsko biće koje je mnogo patilo u životu i trenutno pokušava da pobegne od svoje patnje ovim određenim ponašanjem koje priznaje istinu bez identifikovanja osobe sa takvim ponašanjem - priča u Aninoj objavi čuveni mađarsko-kanadski lekar Gabor Mate.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas