Oglas
· · Komentari: 0

"Najviše sam voleo ovu sa kojom imam dete": Željko Šašić priznao da je ljubav njegovog života žena koja mu je slomila srce

O ljubavi Željka Šašića i njegove bivše supruge Sofije se godinama pričalo, jer se ona posle razvoda udala za Acu Lukasa

1706691208_Foto-Ataimages.rs-Printscreen-Instagram-sf__fashion__style.jpg
Foto: Ataimages.rs, Printscreen/ Instagram - sf__fashion__style
Oglas

Ognjen Amidžić u svojoj emisiji ugosio je Željka Šašića i njegovu ćerku Sofiju.

U okviru jednog segmenta emisije, Ognjen je pitao Željka koju je ženu najviše voleo.

- Najviše sam voleo ovu sa kojom imam dete, jao, sad će novine da bruje - zbunjeno je rekao pevač.

I dok su ga ostali gosti hrabrili kako je ispravno postupio rekavši istinu, njegova ćerka Sofija je potvrdila tatin odgovor.

- Ma ja to sve već znam - bila je direktna.

Fatalna Sonja Vuksanović, rođena Višnjić, postala je poznata javnosti najpre kao supruga Željka Šašića, a potom i Ace Lukasa za kojeg se udala nakon prvog razvoda. Domaća javnost ju je upoznala 1994. godine kao Željkovui surugu, sa kojim je dobila ćerku Sofiju. Pojavila se u Šašićevom spotu za pesmu "Ona je priča života moga", a u braku su bili punih deset godina.

Međutim, skandal na estradi koji pamti cela javnost, dogodio se kada se ubrzo nakon razvoda preudala za Acu Lukasa, koji je ranije bio vrlo blizak sa Šašićem, a pisalo se i da im je bio kum na venčanju. I u ovom braku je dobila ćerku, Viktoriju, ali ni ovog puta je nije poslužila bračna sreća, te su se razveli. Kako je poznato, Sonja i Aca su nakon razvoda ostali u prijateljskim odnosima, dok se njen odnos sa prvim mužem dugo komentarisao. Godinama su u javnosti iznosili prljavštine iz privatnog života, ali izgleda da su u međuvremenu izgledili odnose, piše Mondo.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas