Oglas
· · Komentari: 0
POZNATI

Ne razmišlja o višku kilograma: Pevačica Ana Sević uživa u TREĆOJ TRUDNOĆI, jede šta joj se sviđa i izgleda FENOMENALNO (FOTO)

Pevačica će uskoro dobiti treće dete.

1644480652_bab94cb2836a673c657a196c61ae6b54952d9f07.jpg
Foto: Printskrin/Instagram/anasevicofficial
Oglas

Poznata pevačica Ana Sević trudna je po treći put, a prinovi se najviše raduje starija ćerkica Lorena i njen emotivni izabranik Danijel.

Pevačica je aktivna trudnica, a svoja iskustva kroz drugo stanje odlučila je da podeli i sa pratiocima na Instagramu.

Pročitajte još: Ana Sević potvrdila glasine i pokazala trudnički stomak: Evo kako izgleda pevačica u 5. mesecu (VIDEO)

Naime, ona je odgovarala na razna pitanja, a jedno od njih bilo je šta joj se najviše jede tokom trudnoće.

"Nema pravila. Imala sam razne faze. Sada jedem ananas kao blesava, dugo me je držala faza palačinki sa kremom i višnjom. Imala sam fazu sa pomorandžama i pitom sa jabukama. Ako ne pojedem ono što mi se jede budem i dalje gladna", odgovorila je Ana, i dodala koliko se ugojila tokom ove trudnoće:

"Iskrena da budem poslednji put sam se merila u junu prošle godine. Pre treće trudnoće. Imala sam 2 kilograma više nego što inače imam. Ubrzo sam saznala da nam stiže treća beba i od tada sam vagu stavila na 'ignore'. Jednostavno me ne zanima, uživam u trudnoći, jedem šta mi se jede, dobro se osećam i time se ne opterećujem. Maksimalno sam aktivna", objašnjava ona.

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas