Oglas
· · Komentari: 0

Nikad viđene fotografije MILICE TRAGAČICE: Pogledajte kako je izgledala kada je učestvovala u "Slagalici" (FOTO)

"Princeza od znanja" je nekada izgledala potpuno drugačije

1694522115_Foto-Printscreen-YouTube-Damjan-Petrovic.jpg
Foto: Printscreen/YouTube - Damjan Petrovic
Oglas

Milica Jokanović je diplomirana pravnica koja je popularnost u Srbiji stekla učešćem i pobedama u kvizovima Slagalica i Potera. Rođena je 25. jula 1983. godine u Zenici, a otac i majka su joj profesori istorije i geografije i za njih kaže da su joj preneli ljubav ka znanju.

Porodica Jokanović devet godina živela je i radila u Zenici. Tamo je Milica krenula i u osnovnu školu, a potom su zbog rata izbegli u Beograd. Milica je u jednom intervjuu rekla da su tada u Zenici nastradale samo njihove knjige kojih su imali zaista mnogo. Tada se, kao devojčica, zarekla da će ih jednog dana sakupiti još više.

Milica je naučila brojeve i slova veoma rano i to sama. Gledala je kviz "Brojke i slova" koji se emitovao iz Zagreba i sama naučila sva slova i brojeve. Po dolasku u Beograd, Milica je završila osnovnu školu, a potom i beogradsku Gimnaziju društvenog smera. Odlučila je potom da upiše Pravni fakultet. Završila ga je kao jedan od najuspešnijih studenata sa skoro svim desetkama u indeksu.

 

Pobedila je u kvizovima Veliki izazov, Naslovna strana i Slagalica 2012. godine, a zbog uspeha u Poteri, i na kraju angažmana u ovom kvizu, prozvana je "princezom znanja".

 

Sada su na društvenim mrežama ponovo aktuelne njene slike, tačnije skrinšotovi iz brojnih kvizova u kojima je učestvovala i pobeđivala, ali i one privatne, s letovanja.

Milica je radila kao pravnica u jednoj firmi, a potom je dobila otkaz krajem 2020. godine zbog krize kao tehnološki višak. Mediji su potom pisali da živi od pomoći sa biroa. U jednom intervjuu iz iste godine je rekla da šalje svoju biografiju na adrese raznih firmi, ali da još uvek nije uspela da pronađe posao.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas