· · Komentari: 0
ŠOK

Niko je nije prepoznao: Ćerka slavnog glumca potpuno promenila izgled (FOTO)

Ćerka holivudskog glumca Džud Loa, potpuno je promenila izgled

1626265735_iris-lo.jpg
Foto: Instagram printscreen/ irislaw

Mlada 20-godišnja Iris, odlučila se na drastičnu promenu, tako što je svoju dugu smeđu kosu, ošišala skroz na kratko i izblajhala se, tako da joj je kosa sada bela.

Pročitajte još: POKIDALI! Anastasija Ražnatović zapevala DUET sa Šakom Polumentom! Pevač nije štedeo reči (VIDEO)

Novi izgled prezentovala je tokom festivala u Kanu, a mnogi je na crvenom tepihu nisu prepoznali. Fanovi Iris Lou, oduševlljeni su promenom, ali je bilo i onih koji smatraju da joj ovakva promena nije trebala.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Iris Law 🧼🧊 (@lirisaw)

Iris je ćerka holivudske zvezde Džu Loa

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Iris Law 🧼🧊 (@lirisaw)

Britanski je glumac i režiser. Nominovan je za Oskara, za uloge u filmovima Hladna planina i Talentovani gospodin Ripli. Francuska vlada ga je 2007. godine proglasila Vitezom umetnosti.

Film kojim Džud privlači pažnju kritičara jeste drama Entonija Mingele - Talentovani gospodin Ripli. Za svoju interpretaciju Dikija Grinlifa, Džud je dobio BAFTA nagradu za najbolju sporednu ulogu, nominacije za MTV i nagradu Zlatni globus i svoju prvu nominaciju za Oskara.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jude Law (@judelawofficial)

Godinu dana kasnije, Džud tumači lik snajpera Vasilija Zajceva u ratnoj drami Neprijatelj pred vratima. Ovaj film je zaradio oko 97 miliona dolara, a u sporednim ulogama su Ed Haris i Džozef Fajns. Iste, 2001. godine, po drugi put je nominovan za Zlatni globus, za ulogu žigola Džoja u filmu Veštačka inteligencija.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.