Oglas
· · Komentari: 0

PROBLEM KOJI MUČI MNOGE ŽENE: Glumica Sijena Miler (40) zamrznula jajne ćelije, pa otkrila RAZLOG TEŠKE odluke

Glumica Sijena miler je teško podnela biološki pritisak u petoj deceniji života

1649145316_profimedia-0669559763.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Sijena Miler je otkrila da je zamrznula jajne ćelije nakon što je osećala "pritisak" da ima još dece.

Glumica, koja je ponosna majka ćerke Marlou (9) iz prethodne veze sa Tomom Staridžom, govorila je o tome da je „zaista fokusirana“ na još jednu bebu i opisala je biologiju kao „neverovatno okrutnu“ u intervjuu za Elle .

Na drugom mestu, Sijena je govorila o tome kako ju je uloga prevarene žene u seriji "Anatomija skandala" vratila u 'poznati ružan prostor' nakon što se njen bivši verenik Džud Lo(49) javno izvinio zbog afere sa dadiljom. 2005. godine.

Pročitajte još: Zašto neke žene rađaju samo SINOVE? Mnogi veruju da je tata "KRIV", a evo šta je pravi razlog

Sijena, koja je u februaru izašla u javnost sa svojom romansom sa glumcem i Burberi modelom Olijem Grinom, progovorila je o svojoj želji da ima još dece.

„[Osećala sam] pritisak [zbog] dece, i da li treba da imam više, i zašto nisam, i sve to, što je zaista glasna buka“, rekla je ona.

„Biologija je neverovatno okrutna prema ženama u toj deceniji ili je to svakako bilo za mene, imam 40 i zamrznula sam jaja. Budući da sam bio zaista fokusirana na želju da imam još jednu bebu, samo sam rekla: 'Ako se desi, desiće se.' Ta vrsta egzistencijalne pretnje je nestala“.

Manekenka je rekla da oseća "mnogo manje anksioznosti" pošto je napunila 40 godina jer se predala "nekakvom životnom putu".

A glumica je razmišljala o tome kako je njen ljubavni život oblikovao njen lik Sofi Vajthaus u "Anatomiji skandala", koja će biti objavljena 15. aprila.

Prati suprugu parlamentarnog ministra Džejmsa Vajthausa – nakon što je njen muž optužen za skandalozan zločin.

Sijena je opisala kako je to bio „poznat teren“ jer „ja sam iskusila neke od stvari koje je ona iskusila“ i bilo mi je „katarzično“ provoditi vreme na „poznatom, ružnom mestu“.

„Znam da to zvuči čudno jer biste pomislili da bi bilo duboko neprijatno sedeti u tom prostoru. Pretpostavljam da postoji nešto katarzično u provođenju vremena u ružnom prostoru koji je poznat. I možda ga povratiti? Ne znam kakva je psihologija. Ali postoji nešto u čemu možda možete da zamenite sećanje nečim drugim."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @youngenough

Sijena se sa Džudom upoznala krajem 2003. dok su oboje radili na rimejku filmskog klasika "Alfi", ali je par dospeo na naslovne strane kada je ona raskinula veridbu 2005. nakon što je saznala za njegovu aferu sa dadiljom njegove dece. Vratila mu se četiri godine kasnije, ali su se zauvek rastali 2011. godine.

BONUS VIDEO:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas