· · Komentari: 0
LEPE VESTI

Ponosni tata: LUKA JOVIĆ podelio fotografiju SOFIJE MILOŠEVIČ i malog TEODORA

Luka Jović je na svom instagram nalogu podelio sliku Sofije i bebe.

1648465626_Untitled1.png
Photo: Printscreen/instagram/sofijamilo

Luka Jović, iz prvog braka ima sina Davida, dok iz braka sa Sofijom ima malog Alekseja, i novorođenog Teodora.

On ne krije svoju ljubav i sreću prema manekenki, kao i ponos zbog trećeg sina. Fudblaler je podelio na svom instragram profllu fotografiju Sofije sa bebom, i napisao: "Hvala na još jednom divnom poklonu".

Photo: Photo: Printscreen/instagram/lukajovic

PROČITAJTE JOŠ: ZATO ŠTO STE ZASLUŽILI ODMOR... ARANŽMANI ZA HURGADU I DUBAI SU DEFINITIVNO POJEFTINILI UZ SAJAMSKE POPUSTE ČAK DO 175€

Podsetimo, Sofija se porodila u Madridu, u nedelju kasno u ponoć. Ona i beba su dobro.

ČESTITAMO!!

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.