Oglas
· · Komentari: 0

PORODICA ZNAČI SVE: Nenad Zimonjić i supruga ispratili decu na maturu pa objavili emotivnu fotografiju (FOTO)

Proslavljeni srpski teniser Nenad Zimonjić i njegova supruga Mina ispratili su sina i ćerku na matursko veče

1687679152_ZIMONJIC-naslov.jpg
Foto: Twitter printscreen/ Nenad Zimonjić
Oglas

"Naši maturanti, Bravo", napisao je Nenad Zimonjić iznad porodične fotografije sa Minom i blizancima Leonom i Lunom  koju je objavio na svom Tviter nalogu.

Nenad i Mina Zimonjić u braku su od 2008.

Bračni par Zimonjić je pre 13 godina dobio blizance Leona i Lunu. Mina se porodila u Americi, a jednom prilikom ispričala je da je imala veliku bojazan da će ostati bez svoje dece.

- Svaka mama pred porođaj počinje da strepi i pita se šta će biti sa bebama. Obično smatramo da se sve to dešava samo u našoj zemlji, ali dešava se svuda. Znam za takve situacije u Americi, na Floridi - rekla je ranije za "Blic" supruga tenisera koja je iz tih razloga zamolila Nenada da prisustvuje porođaju, što je on prihvatio bez pogovora.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nenad Zimonjić (@nenadzim)

- Nikad ne bih pomislila da će on biti na porođaju. Ali zato što sam nosila blizance pozvala njega i mamu da budu u sali. Rekla sam im: "Nenade, molim te, ti idi za jednim detetom, a ti, mama, idi za drugim. Ja vas molim da ne pitate za mene, da se ne osvrćete". I tako sve dok deci ne stave identifikacione narukvice i uzmu otisak stopala, što je u Americi praksa - ispričala je svoje razloge Mina.

Nenad je na porođaju pratio Leona, a Minina mama Lunu sve dok lekari nisu bebama stavili identifikacione narukvice.

- Sve ovo što je Mina ispričala je tačno. Njihovo rođenje je bilo najvažniji trenutak u našim životima. Pri porođaju sam pratio Leona, a kasnije i Lunu. Prisustvovanje tome je predivan osećaj i preporučio bih ga svima koji imaju priliku - rekao je jednom prilikom Zimonjić.

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas