Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ПОРОДИЦА ЗНАЧИ СВЕ: Ненад Зимоњић и супруга испратили децу на матуру па објавили емотивну фотографију (ФОТО)

Прослављени српски тенисер Ненад Зимоњић и његова супруга Мина испратили су сина и ћерку на матурско вече

1687679152_ZIMONJIC-naslov.jpg
Фото: Тwиттер принтсцреен/ Ненад Зимоњић
Oglas

"Наши матуранти, Браво", написао је Ненад Зимоњић изнад породичне фотографије са Мином и близанцима Леоном и Луном  коју је објавио на свом Твитер налогу.

Ненад и Мина Зимоњић у браку су од 2008.

Брачни пар Зимоњић је пре 13 година добио близанце Леона и Луну. Мина се породила у Америци, а једном приликом испричала је да је имала велику бојазан да ће остати без своје деце.

- Свака мама пред порођај почиње да стрепи и пита се шта ће бити са бебама. Обично сматрамо да се све то дешава само у нашој земљи, али дешава се свуда. Знам за такве ситуације у Америци, на Флориди - рекла је раније за "Блиц" супруга тенисера која је из тих разлога замолила Ненада да присуствује порођају, што је он прихватио без поговора.

- Никад не бих помислила да ће он бити на порођају. Али зато што сам носила близанце позвала њега и маму да буду у сали. Рекла сам им: "Ненаде, молим те, ти иди за једним дететом, а ти, мама, иди за другим. Ја вас молим да не питате за мене, да се не осврћете". И тако све док деци не ставе идентификационе наруквице и узму отисак стопала, што је у Америци пракса - испричала је своје разлоге Мина.

Ненад је на порођају пратио Леона, а Минина мама Луну све док лекари нису бебама ставили идентификационе наруквице.

- Све ово што је Мина испричала је тачно. Њихово рођење је било најважнији тренутак у нашим животима. При порођају сам пратио Леона, а касније и Луну. Присуствовање томе је предиван осећај и препоручио бих га свима који имају прилику - рекао је једном приликом Зимоњић.

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas