Oglas
· · Komentari: 0
pravda je pobedila

POROTA DONELA PRESUDU: Evo ko je POBEDNIK nakon skandalozne sedmonedeljne BORBE ZA PRAVDU!

Fanovi Džonija Depa stajali su čitav dan ispred sudnice sa transparentnima podrške, ali bilo je i onih koji su podržavali Amber Herd

1654111879_dzoni-i-amber.jpg
Foto: Jutjub Printskrin/Law&Crime Network
Oglas

Kakav je bio pritisak na porotu i da li su doneli odluku koju su želeli ili su bili pod pritiskom javnosti, ostalo je da se spekuliše o tome. Svakako je Džoni Dep bio favorit ovog suđenja i čini se da se cela planeta udružila da mu pomogne u ovoj borbi za pravdu. 

Pročitajte još: Sandra je NAJBOGATIJA SRPKINJA! Evo kako je upoznala Andreja, koji joj je priredio NAJSKUPLJE VENČANJE veka (FOTO)

Porota je donela odluku - pravda je na strani Džonija Depa! 

Porota za suđenje za klevetu Džoniju Depu i Amber Herd donela je presudu i čekalo se na to da se okupe u sudnici Ferfaks u 15 časova kako bi otkrili svoje nalaze. To je dovelo do kraja sedmonedeljnog suđenja koje je pratilo ceo svet, a koje je ogolilo i Amber Herd i Džoni Depa do koske, otkrivajući najintimnije detalje njihovog odnosa. 

Amber će morati da isplati Džoniju Depu 15 miliona dolara, kako je porota navela u svom izlaganju, za različite tačke optužnice. Međutim, i Amber Herd je dobila 2 miliona u borbi protiv Depa.

Dep (58) je prvi put tužio Herd (36) za 50 miliona dolara zbog članka koji je napisala u The Vashington Postu 2018. u kojem je sebe navela kao javnu ličnost koja predstavlja zlostavljanje u porodici. Herd je protiv Depa tužio 100 miliona dolara nakon što je glumčev advokat Adam Voldman nazvao njene optužbe prevarama. Suđenje je održano u Virdžiniji, gde se nalaze štamparije i serveri Vašington posta. 

Ostalo nam je da čekamo izjave obe strane, kao i komentare stručnjaka koji su pratili ceo ovaj proces, a na kraju krajeva i samih fanova koji su budno pratili ovo sedmonedeljno suđenje. 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas