Oglas
· · Komentari: 0

Predstavnica Izraela ponovo pokrenula lavinu komentara: "Ponosna na to koliko smo daleko stigli"

Eden Golan je sumirala utiske sa takmičenja

1715605674_profimedia-0871647333.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Zbog predstavnice Izraela Eden Golan došlo je do brojnih skandala na Evroviziji 2024, a ona je na ovom takmičenju osvojila peto mesto.

Eden se po završetku Evrovizije 2024 vratila u Izrael, a sada se oglasila na svom Instagram nalogu gde je sumirala utiske sa takmičenja.

- Odakle da počnem? Prvo bih htela da kažem da sam ponosna na to koliko smo daleko stigli. Zahvalna sam na privilegiji da predstavljam svoju zemlju, posebno u ovim teškim vremenima. Od trenutka kad smo započeli ovo putovanje, naš cilj je uvek bio podeliti snažan glas Izraela na jednoj od najvećih scena. Mislim da smo to i postigli. Reći da je bilo lako bila bi laž, ali vaša podrška i ljubav dale su mi snagu da nastavim i dam apsolutno najbolju izvedbu koju sam mogla - napisala je Eden, pa nastavila:

- Želela bih da se zahvalim svima koji su me podržavali iz celog sveta, mojoj zemlji, članovima delegacije i mojoj porodici koju jedva čekam da vidim i zagrlim. I naravno, hvala svima koji su glasali jer smo zahvaljujući vama stigli do ovde. Volim vas. Na kraju, svoje učešće na Evroviziji posvećujem glasovima koje ne možemo da čujemo - taocima. Očajnički čekamo da se vratite kući - napisala je Eden Golan na Instagramu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by EDEN GOLAN (@golaneden)

Podsetimo, Eden je nastupala sa pesmom "Hurricane", a na probama je doživela zviždanje i povike nezadovoljstva, rečeno joj je da ne napušta svoju hotelsku sobu. Do arene ju je pratilo obezbeđenje, a većina učesnika ovogodišnjeg takmičenja ne želi nikakav kontakt s njom.

(Blic)

BONUS VIDEO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas