Oglas
· · Komentari: 0

PREMINULA POZNATA RUSKA GLUMICA: Izgubila je bitku od teške bolesti u 53. godini, a ostaće upamćena po svojoj neverovatnoj lepoti i talentu

Tužne vesti potvrdila njena neutešna majka

1717063827_Foto-Printscreen-YouTube-SOZPECAT.jpg
Foto: Printscreen/ YouTube - SOЮZPEČATЬ
Oglas

Glumica i TV voditeljka Anastasija Zavorotnjuk umrla je u noći, 30. maja, nakon duge bolesti, u 53 godini, pišu svetski mediji.

Tužne vesti

Informaciju o glumičinoj smrti potvrdio je "TASS-u", njen direktor Stanislav Hristov.

- Dragi prijatelji! Nemoguće je razumeti i veoma je teško pronaći prave reči. Naša Nastja je večeras preminula posle duge i teške bolesti. Zahvaljujemo se svakom od vas koji je iskreno želeo dobro, molio se za zdravlje i verovao. Nastja je uvek osećala i zaista cenila vašu podršku - stoji u postu na stranici glumice na VKontakteu.

U objavi se ne navodi mesto i vreme sahrane i komemoracije, te će javnosti biti blagovremeno obaveštena.

Majka neutešna

Jedan od ruskih portala kontaktirao je i njenu majku, koja je u suzama, kratko poručila:

- Ne mogu sada ništa da kažem - navela je.

Jedna od najlepših žena

Anastaisija je bila ruska glumica i televizijska voditeljka, a važila je za jednu od najlepših žena na svetu. Televizijska publika ju je upamtila po glavnoj ulozi u seriji "Moja lepa dadilja" (2004–2009).

(Kurir)

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas