Oglas
· · Komentari: 0

Rijana objasnila zašto u trudnoći voli "minimalističku modu": "Sviđa mi se. Uživam"

Rijanini stajlinzi se u poslednje vreme često komentarišu.

1647461413_profimedia-0661759707.jpg
Foto: profimedia
Oglas

Pevačica Rijana očekuje prvu bebu sa reperom ASAP Rokijem. Od kad je svetu objavila da je u drugom stanju neprekidno se prate njena pojavljivanja, a nesvakidašnjom modom izaziva različite komentare. No, ona se oseća sjajno i jedva čeka da se ove godine ostvari u ulozi majke.

Tokom nedavnog intervjua trudna 34-godišnja pevačica otkrila je nekoliko stvari iz ličnog života kao i to da je ušla u treće tromesečje.

Pročitajte još: "Ima li nešto loše u tome?": Sloboda Mićalović poslala SNAŽNU poruku koja otvara brojna pitanja (FOTO)

Rijana se osvrnula na trudnički stil koji je na meti komentara, pa kaže da joj potpuni glam ponekad pomaže da se tokom trudnoće oseća kao "prava osoba".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vogue (@voguemagazine)

- Ima i onih dana... posebno u trećem tromesečju kada se probudiš i kažeš: 'Oh, moram li da se obučem?' Šminka vam sigurno pomaže da se osećate kao prava osoba -  kaže Rijana za Elle, prenosi People.

Pročitajte još: Ana Ivanović ovako nosi ANIMAL PRINT: Ukoliko se dvoumite oko dezena izaberite njen način (FOTO)

Tokom jednog događaja prošlog meseca u Los Anđelesu  pevačica je takođe rekla da joj je zabavno da se igra modom tokom trudnoće jer se tako oseća samouvereno:

- Sviđa mi se. Uživam što ne moram da brinem da ću prikriti stomak. Trenutno, kada ste trudni, ponekad se osećate kao: 'Uh, samo želim da ležim ovde na ovom kauču ceo dan.' Ali kada stavite malo pudera i malo karmina, transformišete se - objašnajva pevačica.
 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas